25 Şubat 2011 Cuma

Finike’nin sorunları çözülecek


Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Aday Adayı Av. Cengiz Murat Akbulut’ Finike’ İlçe Başkanı Arif Ertuğ’a ziyaret etti.
Milletvekili gibi çalıştı


Arif Ertuğ , Akbulut’un yeni kiralanan parti binasını ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirterek; “ Kendisiyle yakın ilçelerde olmamız dolayısıyla sık sık bir araya geldik ve yakın arkadaşımdır. 2007 yılında aday adayı olup listeye girememesine rağmen milletvekili adayı gibi diğer adaylarla birlikte bölgemizde çalışmalarda bulunmuştur. Akbulut ile , kayınpederinin Finike’de ikamet etmesi nedeniyle sık sık ilçemizde bir araya geldik. Teşkilatımızdaki bütün faaliyetlere katılmış ve bizlere yardımcı olmuştur. “ şeklinde konuştu.

Finike’den Akbulut’a destek

Ertuğ, Akbulut’un milletvekili olmasını desteklediğini belirterek; “ Kendisinin milletvekili olması halinde yöremize ve ilçemize çok büyük katkıları olacağına inanıyorum. Akbulut, partili ve dava adamıdır. Bu nedenle şahsım adına yolunun açık olmasını diliyorum.” dedi.

“Elimden geleni yapacağım”

Av. Cengiz Murat Akbulut, Ertuğ’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek; “ Sayın başkanımız ilçe binasını cadde üzerine taşıyarak çok büyük hizmette bulunmuştur. İnşallah bu binayı partimize kazandırır. Allah nasip eder de seçilirsem Finike’nin sorunlarının çözümünde elimden geleni yapacağım.” açıklamasında bulundu
http://www.akdenizhaberci.com/haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder