23 Şubat 2011 Çarşamba

Konyaaltı’nda geri sayım


13 bin 600 metrekarelik kapalı alan üzerine yapılan Konyaaltı Belediyesi hizmet binası 9 ay sonra tamamlanıyor. Başkan Böcek binanın yaklaşık 12 trilyon Liraya mal olacağını söyledi.


Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Arapsuyu Mahallesi'nde yapımına başlanan yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu İkinci etap ihalesi tamamlanan Konyaaltı Belediyesi hizmet binası inşaatını gezen Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.



Modern bina

13 bin 600 metrekarelik kapalı alan üzerine yapılan hizmet binasının 2011 yılında hizmet vermeye başlayacağını söyleyen Başkan Böcek, “Beldibi ve Doyran'nın bağlanmasıyla daha da büyüyen ilçemizde, modern belediye hizmetleri sunabilmek, halkımızın beklenti ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek için başladığımız belediye hizmet binası inşaatımızın ikinci etap ihalesini yaptık” dedi.



9 ay sonra hazır

Yaklaşık 12 trilyon liraya mal olacak inşaatın çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydeden Başkan Böcek, “İçerisinde tüm birimlerin bulunduğu 250 kişilik meclis salonu, 350 kişilik nikah salonu, kapalı otoparkı olan hizmet binası 9 ay sonra tamamlanmış olacak” diye konuştu.

http://www.antalyaekspres.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder