27 Şubat 2013 Çarşamba

AK PARTİ KAŞ ’’ İlçe yönetimi.Belediye Başkanları ve Muhtarların Ankara çıkarması ’’


 Kaş Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Ada , Kınık Belediye Başkanı Ali Bekik ,Yeşilköy Belediye Başkanı Ahmet Akdeniz, önceki dönem Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ve köy muhtarları Ankara’ya yol aldılar.
Ankara’ya çıkarma yapan heyet öncelikle Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili ve Dış İlişkilerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı  Mevlüt Çavuşoğlu’na Ak Parti Genel Merkeze giderek yeni görevinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Daha sonra Yerel Yönetimler Genel Başkanı Menderes Türel,Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ve Sadık Badak ile bir araya gelen heyet,Kaş’ın tüm sorununu masaya yatırarak değerlendirmelerde bulundular.Her zaman Kaş ve Köylerinin sorunlarıyla yakından ilgili olduklarını belirten vekillerimiz gerekli mercilere bu temennilerin iletildiğini belirterek her zaman yanımızda olduklarını dile getirdiler. 
Ak Parti İlçe Teşkilatı ,Belediye Başkanlarımız ve Muhtarlarımız Başbakanımızın Konuşma yaptığı  grup toplantısına katıldılar. HABER EKSPER /  Sibel Aksoy Alboğa -Kaş



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder