11 Şubat 2013 Pazartesi

MV..HÜSEYİN SAMANİ ’’ Bizim Amacımız Kaş’ı Marka Yapmak ’’


Ak Parti Antalya milletvekili Hüseyin Samani ,Ak Parti antalya il başkanı Mustafa Köse, il yönetim kurulu üyeleri,Ak Parti kadın kolları ve gençlik kolları ile Ak Parti Kaş ilçe teşkilatının düzenlediği Kalkan Han restoranttaki Kahvaltılı toplantıya,Ak Parti  Kaş ilçe başkanı Mutlu Ulutaş,Yeş,ilköy belediye başkanı Ahmet Akdeniz,Kınık belediye başkanı başkanı Ali Bekik, Kalkan eski belediye başkanı Mustafa Şalvarlı,Ova eski belediye başkanı Erol Demirhan ,Ak Parti Kaş ilçe yönetim kurulu üyeleri ,Kaş gençlik kolları ,300 bayan davetli katıldı.
          Ak Parti Kaş gençlik kolları tarafından ilk defa ''Ekmek israfına Hayır kampanyası ''Kalkan'da başlatıldı.Kalkan'dan sonra sırasıyla 
Yeşilköy,Ova,,Kınık beldeleri ve Çavdır köyünde ,Ak Parti heyeti esnaf ve pazar ziyaretleri yaparak vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya çalıştılar.Ak Parti il başkanı Mustafa Köse başarılı çalışmalarından dolayı Çavdır köyü muhtarı Mahmut Koçyiğit'e teşekkür etti.
          Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse toplantıda yaptığı konuşmada, "Vatandaşın sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Gittiğimiz beldelerde vatandaşlarımızın ortak sıkıntısı, yeterli hizmeti alamadıkları yönünde. İl genel meclisinde muhalefet partilerinin iktidarı, AK Parti'ye yüksek oy çıkan beldeleri adeta cezalandırıyor. Bu beldelere hizmet götürmüyorlar. Fakat, vatandaşlarımız yapılanların farkında. Gittiğimiz her yerde muhalefet koalisyonunu bize şikayet ediyorlar. AK Parti olarak, vatandaşın isteklerini Antalya'da olmaz ise, milletvekillerimiz ile Ankara'da, Başbakanımızın bakanlarımıza verdiği talimatları ile çözüm üretiyoruz. Biz siyaseti yarınlarımız ve gelecek nesiller için yapıyoruz. 2001 yılındaki ekonomik krizi, cebimizdeki paraların çalındığı zamanları tekrar yaşamamak, ülkemizde istikrarın ve demokrasinin sürmesi için yapıyoruz. Herkesin haklarına saygı gösterilen, zenginleşen, ekmeği büyüyen, bir ülke olmasını istiyoruz. İstikrar sürdükçe Recep Tayyip Erdoğan gibi Başbakan ve AK Parti kadroları oldukça, milletimizin bileği bükülmez, sırtı yere gelmez. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de dünyada söz sahibi olan bir ülke haline geleceğiz" diye konuştu.
       AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani   yaptığı konuşmada ''Büyükşehir Yasası ile yaşanacak değişikliklerin vatandaşa iyi anlatılması gerektiğini belirtti. Yasa ile köylere daha fazla hizmet gideceğini belirten Milletvekili Hüseyin Samani, "İleriye dönük sürdürülebilir turizm yapısı oluşturmaktan uzak olan Kaş merkez, Kalkan ve Patara gibi beldelerin altyapı hizmetlerini yapmaktan uzak, tanıtım yapmaktan uzak kalmıştır. Büyükşehir yasası ile beldelere, köylere daha önce ulaşılmayan hizmetler gidecek. Kaş merkez ve beldelerine daha çok hizmetin yolu açılmış olacak. Yasa ile köyler hem Büyükşehir hem de ilçe belediyesinin bütçesinden yüzde 10 oranında zorunlu yatırım payı alacak. Belediyeler, köylere yatırım götürmek mecburiyetinde. Getirmezse; Valinin yönetiminde oluşturulan koordinasyon merkezi bu işe el koyacak, yatırımı yaptıracak ve kaynağı belediyeden kesecek. Yasa ile amaç hizmet getirmek, güçlü belediyeler oluşturmak ve yerel yönetimleri güçlendirmek. Bizim amacımız Kaş'ı marka haline getirmek, vatandaşa en iyi hizmeti vermek. Bizler vekiliz, asil olan milletimizdir" dedi.kaynak-kalkantime










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder