8 Şubat 2013 Cuma

AYŞE PEÇEN BİR PROJEYE DAHA İMZA ATTI


Antalya Muratpaşa Demircikara mahalle Muhtarı Ayşe Peçen mahalle sakinlerinden 20 çocuğu Büyükşehir Belediyesinin açmış olduğu çocuk ağız diş sağlığı tedavi ve eğitim merkezine Büyükşehir işbirliği ile gönderdi..

Erken yaşlarda kontrol altına alınamayan ağız ve diş hastalıkları ileride çocuklarımız için ciddi sağlık problemlerine yol açabilir.
Bu nedenle çocuklarımız ağız ve diş kontrolunü yaptırmalı tedavi aşamasında geç kalınmamalıdır ülkemizde hem ekonomik hemde sosyal nedenlerden dolayı bazı aileler sağlık konusunda maalesef yetersiz kalmaktadır..

Antalya Büyükşehir Belediyesi  çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek sunmak amacı ile çocuk ağız ve diş sağlığı merkezini hizmete açtı merkezde konusunda uzman 6 diş hekimi 1 pskolok ve yardımcı personeli ile 5 ila 14 yaş grubu çocuklara hizmet vermektedir..
Gönderdiğimiz 20 çocuğa Ellerinden gelen hassayiyeti gösterip dişi çekilmesi gereken çocuklarımızın dişini çektiler,dolgu ve kanal tedavisi olan çocuklarımıza randevu verdiler.Çocuklarımıza diş fırçası,diş macunu hediye ettiler dedi ANTBLOGHBR / Mehmet BULUT









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder