8 Şubat 2013 Cuma

Av.MUSTAFA KÖSE “Kent dinamiklerini önemsiyoruz”

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse ve yönetim kurulu üyeleri dernek, oda ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Antalya’nın her türlü sorununu yakından takip ettiklerini söyleyen Köse, vatandaşa en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi.

Dernek ve oda gibi sivil toplum kuruluşları ile sık sık bir araya geldiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Burdurlular Derneği, Erzurumlular Derneği, Tuhafiyeciler Mefruşatçılar Hediyelik Eşka ve Züccaciyeciler Odası ile Harita Kadastro Mühendisleri Odası’nı ziyaret ettiler. İlk olarak Burdurlular Derneği Başkanı Lokman Uysal ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı ve beraberindekiler, daha sonra Erzurumlular Derneği Başkanı Muhittin Topaloğlu ve yönetimini, Antalya Tuhafiyeciler Odası Başkanı Metin İnal ile yönetim kurulu üyelerini ve Antalya Harita Kadastro Odası Başkanı Ramazan Eciş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, Antalya gündemiyle ilgili konular hakkında fikir alış verişinde bulundular.

“Hemşehri derneklerini ve meslek kuruluşlarını önemsiyoruz”

Dernek çalışmalarının önemli olduğunu vurgulayan Köse, “Dernek ziyaretlerimizi gelenek haline getirdik. Hemşehri dernekleri ile kamu yararına çalışan bütün derneklere ve meslek odalarına daha fazla zaman ayırmaya gayret ediyoruz. Bu kuruluşları kentin dinamikleri olarak görüp, sürekli fikir alış verişinde bulunuyoruz. Hemşehri dernekleri sayesinde Antalya’da, Antalyalı gibi yaşayan kardeşlerimiz, doğduğu yerlerin kültürlerini de kentimize yansıtıp, aynı zamanda kendi gelenek ve göreneklerini de gelecek nesillere aktarma açısından son derece önemli bir görev üstleniyorlar.  Bizler, bakanlarımız ve milletvekillerimizle birlikte Antalya’nın her türlü sorununu ve çözümünü yakından takip ediyoruz. Vatandaşımıza en iyi hizmetin verilmesi konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Dernek ve oda ziyaretlerine Ak Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse’nin yanı sıra, İl yönetim kurulu üyeleri Ayhan Ateş, Rıza Sümer, Mehmet Çetinkaya, Zekeriya Tonoğlu, Mustafa Atılgan, Mesut Topcu, Tahir Özdaş ve İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Tezcan Yoldan katıldı.ANTBLOGHBR / Mehmet BULUT







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder