28 Şubat 2013 Perşembe

BAYRAKTAR BAŞKAN “ Her geçen gün çok daha iyiye gidiyoruz.”


ÇOK DAHA İYİ OLACAĞIZ
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısı ilçe teşkilatında yaptı. Bu toplantıya katılım her zaman olduğu gibi yine büyüktü. Başkan Bahattin Bayraktar,
yaptığı konuşmasında Ak parti Teşkilatlanmasının Türkiye’de giderek çok daha iyi durumlara geldiğini söyledi. Başkan Bayraktar, “AK Parti kurulduğu günden bu yana halkın hizmetkarı olarak Türkiye’nin 4 bir köşesine, doğusundan batısına kadar her ilçe, belde ve köyüne giden ve gittiği her yerde aziz milletimizin takdirini kazanan ve bunun sonucunda da girdiği her seçimden sandıkta ilk sırada çıkmayı başarmış bir teşkilattır" dedi. Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı olarak çok daha iyi duruma geleceklerini söyledi. Başkan Bahattin Bayraktar,
durmak yok yola devam. Tüm arkadaşlarımız ile çalışıyoruz. Yaptığımız toplantılarda da başarı grafiğimiz Kepez’de hızla yükseliyor” dedi.
BÖLGE KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTI
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar Salı günü bölge koordinatörleri ile bir araya geldi. 7 Ayrı bölgenin koordinatörleri ile toplantı yapan başkan Bayraktar seçim öncesi durum değerlendirmesini yaptı. Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın yanı sıra Teşkilat başkanı Yusuf İşyeri de bölge koordinatörler toplantısında yer aldı. 1. Bölge Koordinatörü Muhammed Dinç, 2. Bölge Koordinatörü Emrah Anaç, 3. Bölge Koordinatörü Mustafa Şahin, 4. Bölge Koordinatörü Beytullah Demir, 5. Bölge Koordinatörü Kudbeddin Aydın, 6. Bölge Koordinatörü Mahmut Tuzcu ve 7. Bölge Koordinatörü Ayşe Korkmaz Tenil , toplantıya katıldı. Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, seçim öncesi 7 bölge Koordinatörlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Bayraktar, “Her geçen gün çok daha iyiye gidiyoruz. Çalışmalardan çok memnunum” dedi.
BAYRAKTAR’IN SICAK İLGİSİ
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, her hafta Salı günleri halk günü yapıyor. İlçe teşkilatı sabahın erken saatlerinden akşam 18.00’e kadar dolup taşıyor. Sadece Kepez ilçesinde değil, başka ilçelerden ve merkezden gelen vatandaşlar sorunlarını ilçe başkanı Bahattin Bayraktar’a anlatıyorlar ve çözüm arıyorlar.
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, yoğunluktan hiçte şikayet etmediği gibi gelen tüm vatandaşların sorunlarına eğilip onları bu sorunlardan kurtarmanın yollarını arıyor. Kimisi iş, kimisi madde, kimileri tayin, kimileri de evlerini aş istiyorlar. Bazı kimselerde başkanın sıcak ilgisinden dolayı sohbet etmek, bir çay içmek için gelenlerde oluyor ilçe teşkilatına.
Başkan Bahattin Bayraktar, güler yüzü ve sıcak ilgisi ile herkesin sorunlarını dinleyip not alıyor. Başkan Bayraktar, “İlçemiz de ikamet eden herkesin sorunlarına çare bulmak için mücadele ediyoruz. Elimizden geleni de yapmaya çalışıyoruz. Sorunların bir çoğunu hallediyoruz. Önemli olan bu insanların dertlerini dinlemek ve bu dertli olan vatandaşımızı da refaha  kavuşturmaktır. Çok şükürbaşarılı oluyoruz” ded
Ak Parti Kepez İlçe çok hareketli
Ak Parti Kepez İlçe teşkilatı bir dakika bile boş durmuyor. Ana Kademe, Gençlik Kolları ve kadın kolları haftalık toplantılarını yaparken, Ak Parti’nin Kepez’de çok daha iyi duruma gelmesi açısından çalışmalarını sürdürüyor. Üye sayısının da arttırılması konusunda ciddi çalışmalar yapılıyor. Sosyal İşler toplantısında Havva Gencer, Hatice Koçak, Muhammet Dinç ve Haktan Hamaloğlu yer aldı.
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar çalışmaları yakından takip ederken, yapılan bu toplantıların da takipçisi oluyor. Kepez’de Ak parti üye sayısının da çok daha fazla artması konusunda yoğun çaba sarf edilmesini istiyor.
BAŞKAN TUTAN’I ZİYARET ETTİ
Ak parti kepez İlçe Kadın kolları Başkanı Fatma Tutan’ın önceki gün Özel Kepez Tıp Merkezi yöneticileri ziyaret etti. 8 Mart Dünya Kadınlar günü öncesi Özel Kepez Tıp Merkezi İdari Müdürlerinden Levent Sağırdak ve Barış Ece İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan’ı ziyaret etti. İdari Müdür Levent Sağırdak, “ 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Check-up yaptırmak isteyenlere her türlü kolaylığı sağlayacağız.Sağlıkla alakalı her türlü hizmetinizde yanınızda bulunacağız” dedi. Ak Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, “Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Hizmetlerinizden yararlanmak isteriz” dedi.
KATILIM YÜKSEKTİ
Ak Parti Kepez İlçe Başkanlığında yapılan olağan toplantıda katılım yüksekti. Başkan Bahattin Bayraktar, bu toplantı da ilçe teşkilatı olarak yapılan tüm faaliyetleri anlattı. Ak Parti Kepez İlçe Başkanlığı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Bu toplantıya İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, Kepez İl koordinatörü Zehra Aslan, ve Bekir Asri’nin yanı sıra Kepez Meclis Üyesi Elif Derya Canbulut, Dilaver tanık, Aydın Açan, Mücahit Polat, Ayşe Ocak, Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan yer aldı.
Başkan Bahattin Bayraktar, çalışmalar hakkında bilgi verirken, ilçe olarak büyük bir atak yaptıklarını dile getirdi. Başkan bayraktar, “Teşkilat olarak çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Üye sayılarımızda büyük bir artış bulunuyor. Teşkilatımıza gelen halkımızı hem bilgilendirip hem de isteklerine cevap veriyoruz. Halkımız bu çalışmalardan dolayı da çok memnun” dedi.
“BAYRAKTAR’LA GURUR DUYUYORUZ”
Mahalle Başkanları ve yönetim kurulu, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ile guru rduyduklarını söylüyorlar. Mahalle başkanları, “İlçemizdeki sorunlar ile birebir ilgileniyor. Kulak arkası yapmadığı gibi de olaya yerinde müdahale ederek bizleri bilgilendiriyor. Salı günleri de İlçe teşkilatında herkesin sorunlarını dinliyor ve onların bu sorunlarını gidermeye çalışıyor. Özellikle mahalle mahalle gezerek bizlerin evlerine misafir oluyor ve bizlerle sohbet ediyor. Bu da bizleri çok mutlu ettiği gibi çalışma potansiyelimizi de arttırıyor. Eksiklerimizi de tespit edip bizleri yönlendirmesi çok mutlu ediyor ve daha iyi çalışma ortamını da sağlamış oluyor. Başkanımız Bahattin Bayraktar ve Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyoruz” dediler.
HER HAFTA 6 MAHALLE
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, her hafta meclis üyesi ve yönetim kurulu ile birlikte mahalle ziyaretlerini yapıyor. Başkan Bayraktar, sadece mahalle başkanları veya mahalle temsilcileri ile toplantı yapmıyor aksine başkana soru sormak ve sorunları anlatmak için mahalle sakinleri de toplantılarda yer alıyor. Başkan Bahattin Bayraktar, ilginin çok olmasından dolayı mutlu oluyor. Mahalle sakinlerinin sorunlarını da çözmeye çalışıyor. Gazi Mahallesi, Habibler Mahallesi ve Hüsnü Karakaş mahallelerinde yapılan toplantıya ilgi çok büyük oldu. Başkan Bahattin Bayraktar’a çok sayıdasorular yöneltildi. Bayraktar bu sorular karşısında herkese tek tek cevap vererek onları bilgilendirdi.
 Mahalle sakinleri de kafalarındaki sıkıntılardan da aldıkları cevaplarla kurtulmuş oldular.
TÜFEKÇİOĞLU’NDAN ZİYARET
Star Gazetesi Genel Koordinatörü Enes Tüfekçioğlu ve Star Gazetesi temsilcisi Muzaffer Demirci, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ı ziyaret etti. Tüfekçioğlu ve demirci, “İlçe başkanı Bayraktar’ın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ak Parti için inanılmaz işler yapıyor. Kendisini ve yönetim kurulunu tebrik ediyoruz” dedi. Ak Parti Kepez İlçe Başkanı  Bahattin Bayraktar, yapılan bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.Bayraktar günün anısına da Star Gazetesi Genel koordinatörü Enes Tüfekçioğlu’na hediye
verdi...HABER EKSPER / Mehmet BULUT -kepez











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder