2 Şubat 2013 Cumartesi

BARIŞ MANÇO KEPEZ’DE ÖZLEMLE ANILDI


Kepez Belediyesi, 14. yıl önce aramızdan ayrılan ve şarkılarıyla hatıralarımızda unutulmaz bir yere sahip olan merhum Barış Manço’yu düzenlediği konser ile andı.
Kepez Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, 1999 yılında vefat eden Anadolu Rock Müziğinin öncülerinden ünlü sanatçı Barış Manço’yu, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi (EBKM)’nde düzenlediği konser ile andı. 

“Barış Manço Anma” konserini, Kepez Belediye Başkan Vekili Serhat Demir, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli izledi.

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde sahne alan Murat Evren ve orkestrası, 7’den 77’ye milyonlarca insanın gönlüne taht kuran merhum Barış Manço’nun, “Hatırlasana, Gül Pembe, Kol Düğmeleri, Gamzedeyim, Gönül Ferman Dinlemiyor, Anlıyorsun Değil mi, Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, Dağlar Dağlar, Ben Bilirim” gibi birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek salonu dolduran davetlilere muhteşem bir konser verdi. Salonu dolduran davetliler, kimi zaman ellerindeki çakmakları yakarak şarkılara eşlik ederken, kimi zamanda ayağa kalkıp hareketli şarkılarla oynayarak geceye ayrı bir renk kattı.

Başkan Vekili Serhat Demir yaptığı konuşmada, Kepez Belediyesi olarak merhum sanatçı Barış Manço’yu 14. ölüm yılında birbirinden değerli şarkılarıyla andıklarını söyledi. Barış Manço’nun dönemine yetişemeyen bu günün çocuklarının bile, onun şarkılarını ezbere bildiğine dikkat çeken Serhat Demir, “Büyük bir sanatçı olmanın gereği de bu olsa gerek.” dedi.

Serhat Demir, Murat Evren ve orkestrasına çiçek takdim ederek, verdikleri güzel konser için teşekkür etti.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder