22 Şubat 2013 Cuma

KEPEZ’DEN SURİYELİ AİLELERE YARDIM ELİ


Kepez Belediyesi, ülkelerinde yaşanan iç savaş ve şiddet nedeniyle Türkiye’ye sığınan ve ilçedeki Güneş Mahallesi’nde kalan Suriyeli mültecilere yardım eli uzattı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iş bulmak amacıyla Antalya’ya gelen ve Güneş Mahallesi’nde kiraladıkları gecekondularda kalan Suriyeli dört aileyi ziyaret etti.

Başkan Tütüncü, ülkelerinde yaşanan iç savaş ve şiddet dolayısıyla Türkiye’ye sığınan Suriyeli mültecilerle yakından ilgilendi, isteklerini dinledi.

Muhtaç ve mağdur durumda olan Suriyeli sığınmacılara her türlü desteği verdiklerinin altını çizen Tütüncü, “Suriyeli aileler kardeşimiz ve misafirlerimizdir. Misafirlerimizi de en güzel şekilde ağırlamak için gerekeni yapıyoruz. İnşallah Suriye’deki iç savaş en kısa zamanda sona erer ve ailelerimizde vatanlarına, akrabalarına kavuşurlar.” diye konuştu.

Başkan Hakan Tütüncü, gıda ve giysi yardımında bulundukları ailelerin, tedavilerini yaptırdıklarını ve ilaçlarını aldıklarını ifade etti.

Suriyeli ailelerde, kendilerine gösterdiği ilgiden ve destekten dolayı Başkan Tütüncü ve Kepez halkına teşekkür ettiler.

 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder