6 Şubat 2013 Çarşamba

1.DAVRAZ EKONOMİ ZİRVESİ ISPARTA’DA YAPILACAK


1.Davraz Ekonomi Zirvesi Isparta’da yapılacak. Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (Dösiad) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 1.Davraz Ekonomi Zirvesi 16 Şubat’ta Isparta’da yapılacak. Dösiad Başkanı Gültekin Gencer, zirveyle ilgili yaptığı açıklamada, Isparta’da yapılacak zirvenin bir ilk olacağını belirterek, bu zirveyle Antalya, Burdur ve Ispartalı işadamlarını tanıştırıp kaynaştırarak birbirlerinden alışveriş yapma kabiliyetini artırmayı hedeflediklerini bildirdi. Dösiad ev sahipliğinde 2 gün sürecek zirveye Isparta Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği, Burdur Tüccar ve İşadamları Derneği’den çok sayıda sanayici ve işadamı katılacak.
Bu zirveyle Antalya, Burdur ve Isparta’da iş yapan sanayici ve işadamlarını bir araya getirme amaçlarının olduğunu dile getiren Gencer, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: “Zirvede önceliğimiz Antalya, Burdur ve Ispartalı işadamlarının tanışıp kaynaşmasıdır. Gayemiz;tanışıp kaynaşmak, proje üretmek ve birbirimizden ticaret yapmayı öğrenmektir. Birliktelik adı altında veri tabanı oluşturalım istiyoruz. Bu veritabanı çerçevesinde bölge illeri arasında her türlü konudan birbirimizi haberdar edebileceğimiz bir platform yaratalım.Bu zirveyi arama konferansı olarak da adlandırabiliriz.3 ilde ticareti nasıl geliştirebiliriz,sivil toplum örgütleri olarak birlikte nasıl hareket edebiliriz?bu sorulara cevap ve çözüm bulmak için toplanıyoruz.Bu projeyle bir adım atmış olacağız.Isparta ve Burdur ile daha fazla diyalog kurmayı planlıyoruz”
Zirvede sektör masaları kurulacağını, ticari eşleşmeler yapılacağını anlatan Gencer, zirveye 3 ilden en az 100 işadamının katılmasını beklediklerini bildirdi.Gencer, Antalya,Burdur ve Isparta’dan katılmak isteyen tüm işadamı ve sanayicileri zirveye davet ettiklerini sözlerine ekledi....HABER EKSPER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder