17 Şubat 2013 Pazar

SURİYE İÇİN KERMES


Suriye'ye Yardım Kermesi ile Bir Ekmek Bir Battaniye de Antalya'dan..

İl Müftülüğümüz organizesi ile İlçe Müftülüklerimiz ve sivil toplum kuruluşlarının desteği ile "Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye" kampanyası kapsamında, 16.02.2013 Cumartesi günü, Selekler Çarşısı karşında bulunan Yavuz Özcan Parkı'nda kermes düzenlenerek Suriye'ye bir yardım eli de Antalya'dan uzandı.
İl Müftümüz Ahmet ÇELİK gerçekleşen açılışta yapmış olduğu konuşmada; Kermesin amacının Suriye'deki insanların acılarına, sıkıntılarına ortak olma girişimi olduğunu belirtti. Ayrıca "Biz Antalya'da daha iyi şartlar altında kışı geçiriyoruz, ama Güneydoğu'da çok ağır şartlarda geçiyor. Mülteci kamplarında kışı geçiren Suriyeli kardeşlerimizin dertlerini paylaşıyoruz. Yardımın azlığı, çokluğu önemli değil. Önemli olan hepimizin bir araya gelmesidir. Allah emeklerimizi boşa salmasın. Allah kabul etsin, gayretlerimizi boşa çıkarmasın, hayırla başlasın, hayırla bitsin" dedi ve Yardım kampanyasının oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kermesten elde edilen gelirler Antalya Valiliği'nin hesap numarasına yatırılarak Suriyeli yardıma muhtaç vatandaşlar yararına kullanılacak ANT BLOGHBR / Mehmet BULUT





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder