18 Şubat 2011 Cuma

Başkan gözaltına alındı


Antalya'nın Alanya İlçesi Güzelbağ beldesinde, bir kişinin öldürülmesi bir kişinin de yaralanması ile ilgili Güzelbağ eski Belediye Başkanı M.K. gözaltına alındı.


Olay, Alanya'nın Güzelbağ beldesinde 5 Ağustos 2010 günü meydana geldi. Sopalı saldırı sonucu Mehmet Ali Badem'in (58) öldürülmesi, eşi Hayriye Badem'in (56) ağır yaralanması ile ilgili olarak Güzelbağ eski Belediye Başkanı M.K, savcılık talimatıyla jandarma tarafından gözaltına alındı.Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen M.K., gazetecilerin sorularını cevaplamadı.

5 Ağustos 2010 tarihinde, Güzelbağ beldesi Ilıca mevkiinde tarlasında sulama yapan Güzelbağ Belediyesi emekli başkatibi Mehmet Ali Badem ile eşi Hayriye Badem, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğramıştı. Sopalarla dövülen çiftten Hayriye Badem cep telefonundan kızını arayarak yardım istedikten sonra bayıldı. Badem'in kızı ise dayısı olan Güzelbağ eski Belediye Başkanı M.K'yı aramış, olay yerine giden M.K da kanlar içerisinde bulduğu eniştesi ve ablasını özel otomobiliyle Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırmıştı.
Mehmet Ali Badem tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Hayriye Badem de 15 gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra taburcu olmuştu. Olayla ilgili M.K gözaltına alındı.
http://www.akdenizhaberci.com/haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder