26 Şubat 2011 Cumartesi

ALTINSİAD’da Şenoğlu dönemi


Altınova Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (ALTINSİAD) 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Dernek binasında yapılan genel kurulda üyeler, yeni yönetimi seçti. Genel kurul sonunda başkanlığa Orhan Şenoğlu seçilirken, başkan yardımcılığına Ayşe Karakaya ve İsmet Akıl, mali yönetmenliğe Orhan Gülel ve genel sekreterliğe de İbrahim Mete getirildi.


Yanlarında olacağız

Yüksek katılımla gerçekleşen genel kurulda konuşma yapan Eski Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özgen, 9 ay önce aldıkları görevi 10 yönetim kurulu arkadaşıyla devam ettirdiklerini, Antalya ölçeğinde bölgenin önemini baştan beri bildiklerini söyledi. Yeni göreve gelen yönetimin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirten Özgen, ''Her çalışmada yanlarında olacağız. Yeni yönetim kuruluna başarılar diliyoruz'' dedi.

Yeni projeler var

ALTINSİAD Başkanı Orhan Şenoğlu ise, geçmiş dönem yönetime çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Altınova bölgesinin Antalya ölçeğinde ciddi istihdam sağladığının unutulmaması gerektiğini belirten Şenoğlu, ''Altınova bölgesinde bundan sonra da çalışmalar devam edecek. Yeni projeler hazırlayacağız ve yatırımcıların bölgeye gelmesi için çalışmalar yapacağız. Devam eden imar çalışmasını da yakından takip edeceğiz'' diye konuştu.
http://www.antalyaekspres.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder