17 Şubat 2011 Perşembe

Konyaaltı CHP 'de ‘CEMAAT’ kavgası!


Konyaaltı CHP’deki garip olaylar hız kesmeden devam ediyor. Taciz iddialarıyla kınama cezası alan ve görevden düşürülen Başkan Ömer Dalbudak ve Genel Sekreter Mustafa Savurdan krizinin ardından şimdi de "Köstebek cemaatçi" krizi baş gösterdi.


Yumruklar savruldu

CHP Konyaaltı İlçe Örgütü'nde yapılan toplantıda "cemaat" kavgası yaşandı.15 Şubat’ta Şefik Dirgen'in başkanlığında 14 üyeden 10'u biraraya geldi. Dirgen konuşma yaparken bir üye "Bu adam yine aynı şeyleri konuşmaya başladı.Yok cemaat üyesiymiş, yok Afganistan, Afrika yöneticisiymiş, bizimle dalga geçiyor" diye Heybe Cafe'nin sahibi Emin Özbek'i işaret etti. Bir üye de, "Yeni değil, o hep aynı şeyi yapıyor" deyince Özbek de "Rahatsız olan çıksın gitsin. Benim cemaatte oluşum sayesinde ayakta duruyorsunuz" ifadesini kullanınca sinirler iyice gerildi. Haydar Şahin, Özbek'e tam yumruk savuracağı sırada kadın üyeler Nilüfer Baransel ile Pınar Toğaç araya girip, "Bizim partimize kavga yakışmaz" dedi.


Toğaç kriz geçirdi

Bu sırada Pınar Toğaç sinir krizi geçirirken, Halil Bolatan da "komutanlarımızı da aramıza giren cemaatçiler sayesinde alıyorlar" diye isyan etti. Toplantıya kavga anında katılan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise şok oldu. Sinir krizinin nedenini araştıran Böcek, "Siz seçime böyle mi hazırlanıyorsunuz. Böylesi basit nedenler yüzünden tartışılır mı? Cemaat, örgüt ne olmuş bunlara. Kimsenin kimseye zararı yok" dedi. Bir üye, "Başkanım zaten bu adamın restoranı kaçak. 2 yıldır yıkım kararı var, uygulamıyorsunuz, birde kolluyorsunuz. Halbuki ihraç etmeliyiz" deyince Böcek de "Seçimden sonra bakalım" cevabını verdi.


TABLO BOZULDU: CHP Konyaaltı İlçe Yönetimi, mutlu günlerinde bir süre önce İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı’yı ziyaret etmişti. Şimdilerde bu tablo yaşan kavgalar nedeniyle paramparça oldu.


İŞTE KAÇAK CAFE: Toplantıda kavga çıkmasına konu olan Emin Özbek’in işlettiği Heybe Cafe'nin kaçak olduğu iddiaları ayrı bir gündem yarattı. Başkan Böcek’in, “Seçim sonu bakalım” dediği cafenin akıbeti belirsiz.
http://www.antalyaekspres.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder