21 Şubat 2011 Pazartesi

Muratpaşa Belediyespor basketbolda ilk 16'da


Muratpaşa Belediyespor Basketbol Takımı, Denizli de yapılan grup eleme maçlarında Bilecik Belediyesi ni mağlup ederek ilk 16 takım arasına kaldı ve bir üst tura çıkmayı başardı


Deplasmanlı Bölgesel Ligde kentimizi temsil eden Muratpaşa Belediyespor Basketbol Takımı geçtiğimiz hafta Denizli’de yapılan grup eleme maçlarından başarıyla döndü. Grup elemelerinde çıktığı 7 maçtan 5’ini kazanan Muratpaşa Belediyespor Basketbol Takımı, son aldığı Bilecik Belediye galibiyetiyle ilk 16 takım arasına kalmayı başardı.



Bu sonuçlarla 2. Lig için büyük avantaj sağlayan Muratpaşa Belediyesi’nin, Play-off maçlarındaki ilk rakibi de Best Balıkesir Takımı oldu. İlk maç, 26 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da Antalya’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak. Rövanş maçı ise 2 Şubat’ta Balıkesir’de oynanacak.


Takımın kondisyonunun son derece iyi olduğunu belirten Antrenör Ramazan Barut, “Çok yeni ve genç bir ekibiz. Denizli’de oynadığımız grup maçlarında tecrübeli rakiplerimiz geride bırakmayı başardık. Play-off maçlarından da istediğimiz sonuçları alarak, ikinci lige çıkmayı hedefliyoruz” dedi. Barut tüm sporseverleri 26 Şubat’ta takımı desteklemeye davet etti.
myantalya.net/Daber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder