20 Şubat 2011 Pazar

Akaydını üzen Veto


İsmail Cem isim hakkı verilmedi

ANTALYA'da, geçen yıl ilki gerçekleştirilen 'İsmail Cem Televizyon Ödülleri'nin adı, Dışişleri eski Bakanı merhum İsmail Cem'in ailesinin itirazı üzerine değiştirildi.


İsmail Cem'in ailesi, ikinci yıl için Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne isim hakkını vermedi ve etkinliğin adı 'Antalya Televizyon Ödülleri' olarak değiştirildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, geçen yıl ilki gerçekleştirilen İsmail Cem Televizyon Ödülleri için İsmail Cem'in eşi Elçin Cem'e bir yazı göndererek Antalya'da gerçekleşecek televizyon ödülleri için İsmail Cem'in adını kullanmak istediklerini söylediğini belirtti. Cem'in ailesinin geçen yıl bu talebi kabul ettiğini kaydeden Başkan Akaydın, "Bu yıl ikincisi gerçekleşecek söz konusu etkinlik için İsmail Cem'in ailesine tekrar yazı yazdık ve en az üç yıl süre ile İsmail Cem'in adını kullanmayı talep ettik" diye konuştu.

Cem Ailesi'nin bu yazıya çok nazik bir yanıtla, İsmail Cem isim hakkını veremeyeceklerini bildirdiğini kaydeden Akaydın, "Biz de bunun üzerine etkinliğin adını 'Antalya Televizyon Ödülleri' olarak değiştirdik" dedi. Antalya Televizyon Ödülleri'nin tıpkı Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali gibi Antalya'nın kültürel kimliğinin ayrılmaz bir ögesi olacağını kaydeden Başkan Akaydın, "Bu yıldan itibaren ve yıllar boyu Antalya Televizyon Ödülleri ile Antalya kenti, beyaz camın en iyilerini taçlandırmaya devam edecek" dedi.
http://www.gunhaber.com.tr/haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder