28 Şubat 2011 Pazartesi

ALTINOVA ALTIN GİBİ OLACAK


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, imar problemi çözüldükten sonra yapacakları hizmetlerle Altınova bölgesinin altın gibi olacağını söyledi.


Başkanı Hakan Tütüncü, Altınova bölgesindeki Düden, Menderes, Orta ve Sinan Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi, yapılacak hizmetleri anlattı.
Tütüncü, 3 saat içerisinde 4 mahalleye giderek, onlarca vatandaşın taleplerini dinledi. Tütüncü, evlerinde ve kıraathanelerinde ziyaret ettiği bölge halkına, Altınova’nın imar planlama süreci ve belediye hizmetleri konusunda bilgilendirdi.




Vatandaşların planlama ile ilgili taleplerini de dinleyen Tütüncü, Altınova’nın 34 yıllık imar problemini çözmek için yaptıkları planlama çalışmasının bitme aşamasına geldiğini söyledi.
Başkan Tütüncü, çiçek üretimiyle, iş merkezleri ile Antalya’nın vitrini olan Altınova’nın problemlerinin çözümüne büyük önem verdiklerini belirtti.




Bölge sakinleri de, imar probleminin çözümüyle ilgili samimi yaklaşımından ve belediye hizmetlerinden dolayı Tütüncü’ye, çiçek vererek teşekkür ettiler. ,
Mahalle muhtarları da yolların asfaltlanması, yeşil alan, okul ve sağlık merkezi ile ilgili taleplerini Tütüncü’ye ilettiler.




Başkan Hakan Tütüncü de, 2011’de Altınova’da hizmet seferberliği başlattıklarını dile getirerek, bölgenin fen işleri, park bahçeler ile diğer belediyecilik hizmetleri ile ilgili taleplerini karşılayacaklarını ifade etti.




Tütüncü, kapalı olan imarlı yolları ulaşıma açılacağını, mevcut yollarda iyileştirme çalışması yapılacağını, kadastro yollarını da ıslah edeceklerini kaydetti.
Yolların iyileştirme çalışmasının başladığı bilgisini veren Başkan Tütüncü, önümüzdeki aylarda Düden, Menderes, Orta ve Sinan Mahallelerinde sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt çalışması yapacaklarını da dile getirdi.




Bölgeye bir tane de park kazandıracaklarının müjdesini veren Tütüncü, okul ve sağlıkla ilgili talepleri de ilgili bakanlıklara ileteceğini bildirdi.
http://www.kepez-bld.gov.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder