17 Şubat 2011 Perşembe

Döşemealtında Gönüllü Kan Bağışı Yapıldı


Antalya Kızılay Gönüllü Kan Toplama Aracı, Döşemealtı Belediyesinin işbirliği ile ilçede bir günlüğüne faaliyet gösterdi.


Döşemealtı ilçesinde vatandaşların gönüllü kan bağışlarını kabul eden Kızılay, 50 ünite kan topladı. Döşemealtı Belediyesi Sağlık İşler Birimi ve Kızılay işbirliği ile yürütülen çalışma Yeniköy Mahallesi kapalı pazar alanında gerçekleştirildi. Vatandaşların ilgi gösterdiği kan bağışında, bir doktor üç hemşire ve Döşemealtı Belediye Doktoru Ömer İnan hazır bulundu. Döşemealtı Belediyesi Sağlık İşleri Birimi tarafından yapılan açıklamada, Kızılay kan toplama aracının belirli zamanlarda ilçede faaliiyet göstereceği belirtildi.


Kan bağışının çok önemli olduğunu belirten Döşemealtı Belediye Doktoru Ömer İnan, ‘belirli aralıklarla kan vermek insan sağlı açısından ve bir başka insanın hayatının kurtarılmasında önemli bir yer tutar. Bu anlamda vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Kızılay kan toplama aracı ilerleyen günlerde yine ilçemize yinegelecektir. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı bir yaşam için kan vermelerini öneriyorum’ dedi.
http://www.myantalya.net/haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder