25 Şubat 2011 Cuma

'Biz görev adamıyız'


Antalya Genç İşadamları Derneği’nin The Marmara Otel’de düzenlenen gecesine katılan Muratpaşa’nın CHP’li Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Milletvekilliği teklif edilirse cevabınız ne olur?” sorusuna şu yanıtı verdi, “Biz görev adamıyız.”

ANTGİAD’ın gecesine konuk konuşmacı olarak katılan Süleyman Evcilmen, Muratpaşa Belediyesi’nin 12 dakikalık bir film tanıtımından sonra kürsüye geldi ve işadamlarının sorularını yanıtlayacağını söyledi.

İşadamları Evcilmen’i soru yağmuruna tuttu. Lara Plajı’ndan ulaşıma, çevre sorunlarından Kırcami’nin imar planına kadar tüm soruları yanıtlayan Evcilmen’e siyaset de soruldu. Bir işadamı Evcilmen’e, “Milletvekilliğine aday olacak mısınız?” sorusunu yöneltti. Evcilmen bu soruya önce, “Böyle bir düşüncem yok” yanıtını verdi. Bunun üzerine bir gazeteci, “Peki, milletvekilliği konusunda size bir teklif gelirse evet veya hayır ne cevap verirsiniz?” diye sordu. Evcilmen bu kez, “Biz görev adamıyız” diyerek milletvekilliği teklifi gelmesi halinde bunu reddetmeyeceği sinyalini verdi.

Muratpaşa İlçesi’nin 52 kentten daha büyük olduğunu kilometre başına düşen insan sayısının Antalya’da 157 iken bunun Muratpaşa bölgesinde 4 bin 145’e ulaştığını belirten Evcilmen, yaz nüfusunun ise 1 milyonun üzerinde olduğunun altını çizdi.

Evcilmen, üç kez belediye başkanı seçildiğini ve oy oranını yüzde 58 artırdığına dikkat çektikten sonra sözlerini, “Hizmetlerden kentteki insanların yararlanması benim için en büyük mutluluk. Belediye başkanlığını çok seviyorum” diye tamamladı.

Konuşmanın ardından ANTGİAD Başkanı Mustafa Alanyalı, Başkan Evcilmen’e konuk olduğu ve kentte yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

http://www.gunhaber.com.tr/haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder