19 Şubat 2011 Cumartesi

Dev dalgalar aracı denize sürükledi


Antalya'da fırtına nedeniyle oluşan dev dalgalar, sahilde park halindeki bir aracı denize sürükledi.

Edinilen bilgiye göre, adı öğrenilemeyen bir pilot 34 LLN 88 plakalı cipi ile dün gece Antalya Kundu bölgesinde bulunan sahile gitti. Geç saatte kadar araç içinde kalan pilot, otomobilin kuma saplandığını fark etti. Bir süre aracını bulunduğu yerden çıkarmak isteyen pilot, uçuş saatinin gelmesi nedeniyle aracını sahilde bırakarak bölgeden uzaklaştı.
Sabah saatlerinde saatteki hızı kent merkezinde 40 kilometreye kadar çıkan fırtına nedeniyle, sahil kesiminde dev dalgalar oluştu. Geceden sahilde kalan cip ise dalgalar sebebiyle karadan yaklaşık 10 metre açığa kadar sürüklendi. Sahilde yürüyüş yapan Okan Karaman isimli vatandaş, deniz içerisinde bulunan cipi görerek, '155 Polis İmdat' hattını aradı.
Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra, araç sahibine ulaşmaya çalıştı. Uçuşta olmasından dolayı pilot olay yerine gelemedi. Kuma saplanan cip, vinç yardımıyla iki deneme sonrası çıkartılabildi. Lüks araç, daha sonra çekici yardımıyla emniyet otoparkına götürüldü.
http://www.akdenizhaberci.com/haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder