23 Şubat 2011 Çarşamba

Fesatlık yapmayın


Kent Konseyi’nin Kadın, Çevre ve Turizm Grubu üyeleri Genel Sekreter Sema Nur Kurt’un 14 yıldır görev yapmasından rahatsız olduklarını açıklamasıyla ortalık karıştı. Konsey Başkanı Osman Aydın, “Fesatlık yapmayın. Ağustos’ta seçim var. İsteyen aday olsun” dedi.


Gelin aday olun

Yerel Gündem 21 Kent Konseyi, Ağustos ayında yapılacak seçim öncesi gerildi. Kadın, Çevre ve Turizm Meclisi gruplarından bazı isimler, 1997 yılından buyana Genel Sekreterlik görevini sürdüren Sema Nur Kurt’un ‘meclis gruplarının çalışmalarını engelliyor, Neden hep o. Başka genel sekreter olacak kişi yok mu? ve Kent Konseyi’nden maaş alıyor” diye şikayette bulundu. Şikayetlere Kent Konseyi ve Mimarlar Odası Başkanı Osman Aydın, “Fesatlık yapmayın. Ağustosta seçim var gelin aday olun” diye yanıt verdi.

Yanlış anladılar

Aydın, Büyükşehir Belediyesi’nin her ay konseye 5 bin TL para verdiğini ve Sema Nur Kurt’un da maaşını konseyden değil, belediyeden aldığını belirtti. Kent Konseyi Başkanı, “Sema Nur Kurt’ta belediye personeli ve maaşını oradan alıyor.14 yıldır görev yaptığı için her konuya hakim. Kadın Meclisi’nin milletvekilliği adaylığı konusunda kotanın yarı yarıya olması yönünde bir çıkışı var. Bu partiler kanununda değişiklikle olur. Sema Hanım’da bunu söylediği için yanlış anlıyorlar. Bütün mesele bu” diye konuştu.
http://www.antalyaekspres.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder