25 Şubat 2011 Cuma

Yolcu gemisine yüksek ücretli uzman


Lüks yolcu gemilerine personel sağlayan firma, gemilerin SPA bölümlerinde bin 500-3 bin dolar maaşla çalışacak manikürcü, pedikürcü, kuaför, masör, güzellik uzmanı arıyor.


Sabah'tan Hasan Ay'ın haberine göre, İngiltere'den uzmanların yapacağı seçmeyi geçen adaylar, Londra'da 13 hafta eğitim aldıktan sonra dünyayı gezen cruise gemilerinde çalışacak. Dünya çapındaki 140 lüks yolcu gemisinin SPA bölümlerini işleten Steiner firması, bu yıl ilk kez Türkiye'den de personel alma kararı aldı. İstanbul ve Antalya'da 7 ve 9 Mart tarihlerinde yapılacak sınavla, 60 kişi seçilecek.
Manikürcü, pedikürcü, kuaför, masör, güzellik uzmanı, estetiysen, aerobik eğitmeni arayan firmaya başvurmak için, 21 yaşını bitirmiş olmak, iyi derecede İngilizce bilmek ve alanıyla ilgili bir sertifikaya sahip olmak gerekiyor.
İngiltere'den gelen yöneticilerin seçtiği adaylar, daha sonra İngiltere'de 13 hafta boyunca alanlarıyla ilgili özel eğitim görecek. Eğitim gören adaylar lüks yolcu gemilerinde 9 ay boyunca göreve başlayacak. Eğitim masraflarının yanı sıra, personelin gemideki konaklama ve yeme- içme masrafları şirket tarafından karşılanacak.

http://www.gunhaber.com.tr/haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder