26 Şubat 2011 Cumartesi

Ulaşımda nikah!


Ulaşımda uzun yıllardır oldu olacak, birleşecekler tek çatı altına girecekler söylemi sonunda gerçekleşti. Minibüsçüler Esnaf Odası ile Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi birleşmenin ön protokolü imzalandı.
Davalardan feragat

Minibüs ve otobüs esnafı arasında işbirliği için ilk adım ön protokolle atıldı. Minibüsçüler Esnaf Odası ile Özel Halk Otobüsleri Taşıyıcılar Kooperatifi arasında birleşmenin ön protokolü Büyükşehir Belediyesi’nde imzalandı. Protokol ile taraflar birbirleri ve belediye aleyhine açtıkları davalardan feragat edecek ve havuz sistemine geçecekler. İmza töreninde konuşan Akaydın, ''Burada ulaşımda barış anlamı taşıyan protokole imza atılıyor” dedi.

Başkanlar memnun

Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gönenç, Mustafa Akaydın'ın minibüs esnafına her zaman sahip çıktığını belirterek, ''Protokol çocuklarıma bırakacağımız en iyi tapu. Hiçbir esnaf bundan sonra boynu bükük değil, artık esnaf geleceğe kararlı bir şekilde bakacaktır'' diye konuştu. Özel Halk Otobüsleri Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Nadir Karatoy da, anlaşmanın hayırlı olmasını diledi.

http://www.antalyaekspres.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder