25 Şubat 2011 Cuma

Falezlerden atlayarak ölmek istedi


ANTALYA'da oturan 31 yaşındaki V.K., 35 metre yükseklikteki falezlerden denize atlayarak intihara kalkıştı. Deniz polisinin kurtardığı kadın, hastanede tedaviye alındı

Olay, Konyaaltı Caddesi üzerindeki parkın içinde, dünyaca ünlü falezlerde meydana geldi. V.K., öğle saatlerinde parka gelerek buradaki bir restorana oturdu. Genç kadın bir şeyler içtikten sonra telefonla konuşmaya ve ardından da ağlamaya başladı. Bu sırada kendisine servis yapan garsona, "Az sonra geleceğim, biraz hava almak istiyorum" diyen V.K., restoranın dışına çıktı. Bir kaç dakika sonra restoranı arayan bir kadın, "Arkadaşım az önce orada oturuyordu. Bana mesaj atıp intihar edeceğini yazmış, telefonuna ulaşamıyorum" dedi.

Bunun üzerine hemen dışarı çıkan restoran çalışanları, denizin içerisinde çırpınan kadını gördü. Hemen durumu polise ve sağlık ekiplerine bildiren restoran çalışanlarının ihbarı üzerine deniz polisi botla parkın alt kısmına gelerek V.K.'yı bota aldı. Yat Limanı'na götürülen kadın, burada bir polisin kucağında sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi. Bu sırada intihar mesajı çektiği arkadaşı da yat limanına geldi. "Ne olur beni uyutun" diye ağlayan V.K.'ya arkadaşı, "Neden yaptın? Yaprak ne olacak?" diyerek gözyaşı döktü.

Ambulansla hastaneye götürülen V.K.'nın vücudunda kırıklar olduğu bildirilirken, polis intihar girişimiyle ilgili soruşturma başlattı.

EŞİNDEN BOŞANINCA BUNALIMA GİRMİŞ

Antalya'da 35 metre yükseklikteki falezlerden atlayarak intihara kalkışan V.K.'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. 1 kız çocuğu annesi V.K., Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Hayati tehlikesi bulunan ve yoğun bakıma alınan kadının eşinden bir süre önce boşandığı ortaya çıktı. Bu nedenle bunalımda olduğu bildirilen genç kadının Güllük Caddesi üzerinde kendisine ait bir ayakkabı mağazası olduğu belirtildi. Genç kadının, falezlerden atlamadan önce, kimliği açıklanmayan eski eşine ve denizde garsonlar tarafından bulunmasını sağlayan Şebnem Öztürk'e intihar edeceğine yönelik mesaj çektiği belirlendi. (Antalya-DHA)
http://www.gunhaber.com.tr/haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder