12 Mart 2014 Çarşamba

Av. Mustafa Köse’’30 Mart’ta Antalya tarih yazacak’’

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, 15 Mart 2014 Cumartesi günü saat 15:30’da Kepez Arena spor salonu yanındaki mitinge tüm Antalyalıları davet ederek “Önce 15 Mart’ta ardından da 30 Mart’ta Antalya tarih yazacak” dedi

KARANLIK GÜÇLERE TESLİM OLMAYACAĞIZ
Ülkemizin çok önemli bir süreçten geçtiğini ve önümüzdeki seçimin diğer seçimlerden farklı olduğunu dile getiren İl Başkanı Köse, “12 yıllık süre içerisinde AK Parti’ye karşı birçok darbe girişimi planlandı ve hamdolsun hepsinden daha da güçlenerek çıktı. Bugün geldiğimiz noktada yine böyle karanlık bir senaryo sahneleniyor. 17 Aralık operasyonuyla başlayan süreç, Başbakanımız ve memleketimiz için akla hayale gelmeyen bir oyunun sahnelendiği noktaya geldi. Rahmetli Menderes için sahneye konulan plan bugün yine gündemde. Başbakanımızın konuşmalarını ‘Montajlayarak’ çirkin, alçakça bir iftiraya tenezzül edilerek, itibarsız hale getirmek ve ülkemizi karanlık güçlerin egemenliğine teslim etmek istiyorlar. 12 yıl boyunca yapılan bütün oyunları bozup güçlenen Başbakanımız bu oyunların da üstesinden gelecektir. İnşallah 30 Mart’taki yerel seçimler Ak Parti’nin zaferiyle sonuçlanacaktır” şeklinde konuştu.

MİLLİ İRADENİN BAŞLANGIÇ GÜNÜ
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Antalya’nın coşkulu bir şekilde, büyük bir kalabalıkla karşılayarak tarihe geçeceğini söyleyen Mustafa Köse, “İnanıyoruz ki 15 Mart tarihinde miting alanında iğne atsanız yere düşmeyecek bir kalabalık olacak.Ömrünü milletinin hizmetine adayan Dünya Liderimiz sayın Başbakanımızın arkasında dimdik durarak Antalyalı  hemşerilerimizin destekleri ve duaları ile Antalya’da en yüksek oy oranı birinci parti olup, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen sayın Başbakanımıza armağan edeceğiz. Mitingimiz milli iradenin şahlandığı gün olan 31 Mart öncesi hayırlı bir başlangıç olacaktır. Ülkemizin geleceğine ipotek koymak isteyenlere DUR demek için! Daha güçlü bir Türkiye için 15 Mart 2014 Cumartesi günü saat 15:30’da tüm Antalyalıları tek yürek olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder