8 Mart 2014 Cumartesi

Çavuşoğlu’dan Cihan Bulut’a tam destek

AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’dan Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut’a tam destek.
 Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut seçim çalışmalarını sürdürüyor.  Sabahın erken saatlerinde yağmura rağmen başlayan seçim çalışmaları yoğun bir tempo ile sürüyor. Konyaaltı caddesinde sabah kahvaltısında Deniz mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Ak parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut’a fasıl ekibi heyeti sürpriz yaptı. Bulut; İlçe başkanı Abdullah Işıkhan, Meclis üyesi adayları İzzet Sultanyar, Mustafa Küçükoğlu, Mehmet Batu, Akay Seraki ile birlikte mahalle halkının sorunlarını dinledi.  Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bulut, Deniz mahallesi, Barbaros mahallesi Altındağ Mahallesi ve Bahçelievler mahallelerinin bir birinden  ayrılamaz sorunları olduğunu söyleyerek bunlara Allah’ın izniyle 30 Mart’tan sonra çözecedğiz” dedi. Bulut’un sözleri kahvaltıya katılanların alkışlarla kesilirken, 30 Mart’tan sonra çok şey değişecek. Muratpaşa’nın sorununu en iyi bilen biriyim. İki dönem meclis üyeliği yaptım. Doğduğum ilçeye sorumluluklarım var. Burada yaşıyorum. Türkiye’nin en büyük 500 firmasından Yörükoğlu’ firmasının, ve 1e1 marketlerinin ortağıyım. Allah’a şükür işimde gücümde yerinde ancak bu şehre sorumluluğum var. Antalyaspor’un başkanlığını yaptım. Gönüllü kuruluşlarda görev aldım inşallah 30 Mart’tan itibaren  sizlerin vereceği helal oylarınızla Belediye Başkanlığı görevini en iyi şekilde yapacağım. Bu göreve çocuklarımız için sizler için talip oldum” dedi.
AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan Cihan Bulut’a destek

Programın öğleden sonraki ve akşam bölümlerine de katılan AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yağmur’a rağmen Sinan Mahallesi Seçim Ofisinde partililerle bir araya geldi. Çavuşoğlu esnafı ziyaret ederek Cihan Bulut için oy istedi.
2 kapılı handa da esnaf ziyareti yapan Çavuşoğlu ve Bulut’a esnafın yanı sıra turistlerde büyük ilgi gösterdi.  Karşılaştığı Rus, Alman ve İngiliz turistlere kendi dilleri ile sohbet eden Çavuşoğlu ile turistlerle birlikte fotoğraf çektirdiler.
Cihan Bulut   ve beraberindekiler  programın öğleden sonraki bölümünde, önce Büyükşehir Belediyesinde bağlı Berna Dedeman laboratuar şube müdürlüğü, Berna Dedeman Sağlık Ocağı, Muratpaşa Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerini ziyaret etti. Buradaki personelin yoğun ilgisiyle karşılaşan Cihan Bulut personelin her birine saksı çiçeği hediye etti.  Özel Yaşam Hastanesinde yatan hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini sunan Cihan Bulut burada da hasta ve yakınlarına saksı içerisinde çiçek hediye ederek acil şifalar diledi.
Güzeloluk Mahallesinde Büyük Coşku

Güzel oluk mahallesinde şiddetli yağmur ve soğuğa rağmen mahalle sakinleri AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Cihan Bulut’u alkışlarla karşıladılar. Çavuşoğlu burada yaptığı konuşmada Biz verdiğimiz sözü tutan partiyiz. 12 senedir girdiğimiz her seçimde oyumuzu arttırdık. İnanarak çalıştık hiçbir zorluk karşısında yılmadık. Diklenmeden dimdik durduk. Hiçbir baskıya boyun eğmedik. Hiçbir darbe girişimi karşısında korkup kaçıp gitmedik. Partimiz kapatmak istediler her türlü ayak oyunu yaptılar. 4 ağaç kesildi bahanesiyle Gezi olaylarını çıkardılar. Bu olayları çıkaranlar başbakanımızla görüştüklerinde istediklerinin ağaç olmadığı ortaya çıktı. Ne istediler peki; 3. Köprüyü yapmayın, Havalimanı yapmayın, İstanbul boğazından tüp geçit geçirmeyin, Kanal İstanbul’u açmayın dediler. Bunların meselesi ağaç değil, park değil bizden başka bu kadar sayıda ağaç diken yok, bizden daha fazla ağaç sevgisi ile dolan yok. Buradan halledemeyince 17 Aralık’ta halkın gözünde Ak Parti’yi itibarsızlaştırmak isteği ile hareket ettiler. Muhalefet paralel yapı birleşmiş ülkemizi AB’ye ve Avrupa Konseyi’ne şikayet ediyorlar. Bunların  ülkemize verebilecekleri hiçbir şeyleri yok. Vizyonları olmayan projeleri olmayan iktidarı teslim etsen bile bunlar 15 sene önce olduğu gibi istifa etmek zorunda kalırlar. Bu partinin ülkesine karşı iç ve dış her türlü tehlikeye karşı duran bir Başbakanı  var. Biz liderimizin yanında dimdik duruyoruz. Sizlerde 30 Mart’ta oylarınızla destek olacaksınız. Söz veriyor musunuz.”  

Şimdi sıra sizde Menderes  Türel Altın Portakal film festivalini organize etti, dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarını getirdi festivalimiz uluslararası alana taşındı. Bunlar sözüm ona festival yapıyorlar ödül verdikleri  sanatçılar ödül töreninde Ak Parti’ye küfrediyor Başbakanımıza laf söylüyorlar. Bu ülkenin başbakanı gecesini gündüzüne katarak çalışıyor.
Cihan Bulut’un son derece düzgün beyefendi bir kişi olduğunu 10 yıldan bu yana Muratpaşa’da meclis üyeliği  yaptığını ticarette de siyasette de aynı anda başarılı olmak herkese nasip olmaz. Cihan kardeşim bu güne kadar bizi hiç mahcup etmedi . Muratpaşa’yı yönetebilecek en iyi isim” dedi.

Çavuşoğlu “  Büyükşehir’de Menderes Türel kardeşim ve Muratpaşa’da Cihan Bulut kardeşim el ele verecekler Antalya’yı Muratpaşa’yı en iyi şekilde yönetecekler. Antalya ve Muratpaşa’yı yönetmek bir vizyon işidir. 56 mahalle için her sokağa ayrı projeler yapıyorlar.. Sizlere yaşanabilir şehir inşa edecekler. Dünyaca ünlü markası Yörükoğlu bugün 17 ülkeye ürünlerini ihraç ediyor. Türkiye’nin yüz akı bir kardeşimiz.” Sözleri alkışlarla kesilen Mevlüt Çavuşoğlu Cihan Bulut’a başarılar diledi.

Alkışlar eşliğinde Coşkulu kalabalığa hitap eden Cihan Bulut ise  sözlerine “ Ben Kırcami’den evliyim yani Kırcamililerin eniştesiyim. Beni iyi tanıyorsunuz. Neredeyse her hafta sonunu burada geçiriyorum. Kırcamisinin sorunlarını en iyi bilen kişiyim. 2 dönemdir meclis üyeliği yapıyorum. Kırcami’nin imar planı için ciddi çabalar sarf ettiğimi sizler iyi biliyorsunuz. Şimdi güzel projeler yaptık.  Her mahalleye her sokağına neler yapacağımızı sizlere önümüzdeki hafta açıklayacağız.” Dedi. Sözleri alkışlarla kesilen Bulut “ İçiniz rahat olsun bu problemlerden kurtulacağız. Büyükşehir’de Menderes Türel başkanımız ve inşallah Muratpaşa’da ben seçilirsem güzel hizmetler yapacağız. Buranın sorunlarını en iyi bilen neyin eksik olduğunun nasıl yapılacağını bilen bir kardeşinizim. İnşallah birlikte güzel işler yapacağız” dedi.
Güzeloluk mahallesinde  Muratpaşa İlçe Başkanı ve aynı zamanda Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi olan Dr Abdullah Işıkhan burada bir konuşma yaptı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder