2 Mart 2014 Pazar

Cihan BULUT ’’ her pazara hemşireli kreş ’’

Antalya’ya her yıl 1400- 1500 futbol takımı geliyor ama sporcuların istifade edebileceği bir hastanenin olmadığı ifade eden Bulut “ Muratpaşa’ya tam teşekküllü bir spor hastanesi kuracağız” dedi.

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut ve meclis üye adayları seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut, Kırşehirliler Derneği’nin Antalya Otel’de düzenlediği kahvaltılı programa katıldı. Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel’in proje tanıtım konuşmasını partisinin Konyaaltı Belediye Başkan adayı Remzi Sadi ile birlikte dinleyen Bulut daha sonra Şirinyalı mahallesine geçerek vatandaşları ve esnafı ziyaret etti.

HER PAZARA HEMŞİRELİ KREŞ SÖZÜ

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Eski Antalya İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’ında katıldığı Kırşehirliler toplantısında yer alan Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut daha sonra Şirinyalı mahallesine geçerek vatandaşları ve esnafı ziyaret etti. Cihan Bulut vatandaşlar ile sohbetinde; “Muratpaşa’nın her Pazar alanında hemşireli kreşler açacağını ve Muratpaşa’yı hak ettiği gibi bir İlçe haline getireceğini” söyledi.

MURATPAŞA’YA TAM KOMPLEKLİ SPOR HASTANELERİ

Bulut; Vatandaşımızın rahat etmesi için belediyenin her imkanını kullanacağız. Muratpaşa belediyesi mutlaka hizmet odaklı bir belediye olacak. Tüm hedefimiz Muratpaşa’nın 56 mahallesine teker teker ulaşarak eşit hizmeti sağlamaktır.” dedi. Vatandaşlardan olumlu tepki alan Başkan Adayı Cihan Bulut yolda karşılaştığı mahalle arkadaşlarına rastlayarak büyük destek aldı. Mevcut Başkan Süleyman Evcilmen’in Muratpaşa’ya hiç hizmet getirmediğini açıklayan vatandaşlar alkışlar eşliğinde Aday Bulut’a destek verdi. Bulut vatandaşlara çiçek, çocuklara ise oyuncak vererek seçim projelerini anlattı. Muratpaşa’yı sporun kalbi yapacak projeler hazırladıklarını söyleyen Cihan Bulut “Antalyaspor başkanlığından geldim. Sporu iyi bilirim. Sporcu geçmişim var ve hala spor yapıyorum. Antalya’ya her yıl 1500 civarnda yabancı futbol takımı geliyor. Sporcuların tedavi olabileceği tam teşekküllü bir hastane kuracağız. Bu hastaneler kış aylarında Antalya’ya antremana gelen sporcular için büyük bir eksikliği giderecek” dedi. 

Son olarak Cihan Bulut ATSO’nun Organize ettiği Yerel Yönetimler Toplantısına katıldı. Gün sonu değerlendirmesi yapan Cihan Bulut “ Vatandaşın gösterdiği ilgi aşırı düzeyde olumlu, bu da bizi motive ediyor. 30 gün sonra Muratpaşa’da çok şey değişecek. Biz değişime inandık ve halkımızla bunları başaracağız” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder