23 Mart 2014 Pazar

Bulut ''Muratpaşa için geleceğin projelerini hazırladık''

AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut, Kent Parkı ve Botanik Projesi’ni yerinde tanıtacak.
Muratpaşa sınırları arasında yer alan 122 hektarlık Obruk Ormanları’nın Kent Parkı ve Botanik Bahçesi olarak kazandıracaklarını anlatan Bulut, “Elimizdeki varlıkların kıymetini bilmiyoruz. Muratpaşalı vatandaşlarımız özellikle hafta sonlarında Çakırlar denilen bölgeye akın ederken, Muratpaşa sınırları içerisinde yer alan 1224 dönüm alana sahip Obruk Ormanları ne yazık ki şu ana kadar ilgisizlikten atıl vaziyette kaderine terk edilmiştir” dedi.
 
Muratpaşa’yı modern yaşamın ihtiyaçlarıyla buluşturmak için ciddi bir araştırma sonrasında tespit edilen eksiklikler sonucunda yerel kalkınmayı sağlayacak vizyon projeler hazırladıklarının altını çizen Bulut, şunları söyledi:
“Vatandaşlarımıza Muratpaşa’yı metropol bir ilçe yapabilmek için geleceğin projelerini hazırladık. Hiç bir aday ne yazık ki Muratpaşalılara herhangi bir proje sunamadı. İnternetten elde edilen, nerede ne yapacaklarını dahi belirtmeden ortaya koydukları projelerde aday oldukları Muratpaşa’yı tanımadıklarını da görmüş olduk.”
Doğanın bütün güzelliklerini Muratpaşayla buluşturan parkın, Akdeniz Bölgesinin en büyük Kent Park ve Botanik Bahçesi olacağının altını çizen Cihan Bulut, içerisinde doğa spor alanları, yürüyüş parkurları, ekstrem sporlar, piknik ve mesire yerleri, outdoor bisiklet pisti bulunacağını kaydetti. Bulut park alanında yarın düzenlenecek piknikle vatandaşlara projeyi anlatacaklarını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder