8 Ağustos 2013 Perşembe

AK Parti’de Coşkulu Bayramlaşma

AK Parti'de Bayramlaşma


AK Parti Antalya İl Teşkilatı'nda düzenlenen programda partililer bayramlaştı.

AK Parti Antalya İl Teşkilatı'nda düzenlenen programda partililer bayramlaştı. AK Parti İl binasında yapılan bayramlaşma programına AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, AK Parti Antalya milletvekilleri Gökçen Özdoğan Enç, Sadık Badak, Hüseyin Samani, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve partililer katıldı. Bayramlaşma öncesi bir konuşma yapan Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, bayramın çok güzel bir atmosfer içerisinde geçtiğini belirterek, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Menderes Türel ve Mevlüt Çavuşoğlu'nun konuşmayacağını söyledi. Bir ilde iki genel başkan yardımcısının her ile nasip olmadığını ifade eden Enç, her zaman protokol gereği onların konuşması gerektiğini belirterek, "Sağ olsunlar bütün programlarda kendileri de burada oluyor. Doğal olarak protokol gereği onların konuşması gerekiyor. Bugün kendileri konuşmayacakmış. Bugün Bayram olduğu için söz hakkını bize vermişler" şeklinde konuştu.

Türkiye'de son dönemlerde yaşanan olaylara değinen Enç, Gezi Parkı eylemlerinden sonra AK Parti'ye 30 bin yeni üyenin katıldığını belirterek, "Herkese kısmet olmaz. Emekleriniz için teşekkür ediyorum. Meclis kapandıktan sonra arkadaşlarla birlikte Ramazan boyunca çok güzel çalışmalar yaptık. Antalyalılara teşekkür ediyorum. Antalyalılar bizi bağrına bastı. Çok kısa bir süreç kaldı. Şurada çalışacağımız 6-7 ay kaldı. Bu seçim gerçekten çok önemli. Antalya'nın bize ihtiyacı var. Antalya bu yönetimden bıkmış durumda. 'Yettin gari hoca' diyor. Kardeşlik, barış ortamını bozmadan partimizin başarısı için mücadele edeceğiz" dedi.

Daha sonra söz alan Milletvekili Sadık Badak da, Türkiye'de 8 milyon kişinin çeşitli engelleri nedeni ile çalışamaz duruma geldiğini söyledi. Bu kişilerin kaderlerine terk edilemeyeceğini ifade eden Badak, AK Parti'nin 9 milyona yakın üyesi ile topladıklarını dar gelirli vatandaşlara aktarmaya çalıştığını belirtti. Ramazan ayının Müslümanlara has olan bir paylaşma ayı olduğunu söyleyen Badak, "Dinimiz yeri geldikçe paylaşmayı emrediyor. Sadece sevgiyi hoşgörüyü değil, maddi imkanları paylaşmayı da öngörüyor" diye konuştu.

Milletvekili Enç'in mikrofon esprisine katılan Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ise, "Ramazan ayını paylaşma ayı olarak değerlendiriyoruz. Genel Başkan yardımcılarımız da mikrofonu paylaşmayı uygun gördüler bizimle" dedi.

AK Parti'nin 11 yıldır iktidar olduğunu hatırlatan Samani, AK Partili belediyelerde hizmet konuşulurken başkalarında farklı şeylerin konuşulduğunu ifade etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı eleştiren Samanı, "4,5 yılda Büyükşehir Belediyesi'nde borç edebiyatı yapan belediye başkanı var. Kendisi süresi bitti, hala ağlamaya devam ediyor. Belediyeye haciz gelirken bütün basın mensuplarını belediyeye çağırıyor. Kendisi gülerek haciz memurlarını karşılıyor. Aslında öyle bir durum yok. Sadece acındırmak için bunu yapıyor. Belediyelerin içerisinde bu günlerde burnumuza gelen pis kokuları ört bas etmek için yapıyor" dedi.

Partililerin Ramazan Bayramı'nı kutlayan AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Bayram vesilesi ile bütün dünyaya AK Parti iktidarının gücünü gösterme günü olduğunu söyledi. Köse, "Özellikle Gezi Parkı olaylarından bugüne kadar partimize çok yoğun bir teveccüh oldu. Yaklaşık 1,5-2 ay içerisinde partimize 30 bin yeni üye kaydettik. Ramazan ayı bizim için çok Bereketli bir aydı. Biz Ramazan ayında siyasi çalışmadan ziyade vatandaşın gönlüne girecek çalışma yaptık" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan paketi dağıtmasına da değinen Köse, "Dün bizi makarnacı, pilavcı diye suçlayanlar baktık ki birazda olsun yola gelmişler. Baktık ki Antalya Büyükşehir Belediyesi paket dağıtıyor. Madem bunu yapacaksınız ona buna makarnacı demeyin. İşte böyle tükürdüğünü yalatırlar" şeklinde konuştu.
HABER EKSPER / Mehmet BULUT - Antalya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder