20 Ağustos 2013 Salı

Süleyman ÖZDEMİR '' Konyaaltı CHP Aday Adayı''

CHP’den Süleyman Özdemir Bahçe Kafe’de Konyaaltı Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

 Konyaaltı bölgesinde yaptığı çalışmalar nedeniyle CHP Konyaaltı ilçe teşkilatı tarafından “Belediye başkanı Muhittin Böcek aleyhinde çalışmak ve konuşmak” iddiasıyla disiplin kuruluna sevk edildiği söyleyen Özdemir ifadesi alınmak üzere partiye çağrıldığını ancak dosyası açılmadan geri iade edildiğini açıkladı.

“İhraç olmayalım arkadaşlar yönetime gelip düzeltmeye çalışalım” diyen Süleyman Özdemir 10 aydır çalıştığı Konyaaltı bölgesindeki pazar çalışmalarının hem zabıta hem de vatandaşlar tarafından engellendiğine dikkat çeken Özdemir, aday gösterilmeyerek meclis üyeliği teklif edilmesi halinde kesinlikle kabul etmeyeceğini vurguladı.


Özdemir, “Konyaaltı’nın çok farklı yerde olması lazım. Görev verilirse belediyede toplumsal belediyecilik anlayışını ön plana çıkaracağız. Belediyelerde son zamanlarda rant anlayışı hakim. Biz rant olmadan tamamen halka hizmet yolunda çalımlalar yapacağız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun göreve gelmesi ve CHP İl Başkanı Devrim Kök’ün il başkanı seçilmesiyle partimiz belli bir trend yakalamıştır. Göreve geldiğimizde CHP’li olduğumuzu unutmadan sosyal demokrat anlayışla hizmet edeceğiz. Avuç içi gibi her şeyimiz ortada ve şeffaf olacak” dedi.


Ülkede son kalan kılçıkları temizleyeceklerini de üstüne basa basa vurgulayan Özdemir, gazetecilerin “Baykal’ın parmakla göstermediği kişi aday olamaz mı?” sorusuna da “bizde böyle bir düşünce yok. Vatandaş öyle düşünüyorsa algıda bir sorun var. Baykal dediğiniz kişi uzaydan gelmedi 18 yıldır partide siyasi geçmişi var” yanıtını verdi. CHP tabanının kendi meclis üyelerini tanımadığına da değinen Özdemir şöyle konuştu: “Konyaaltı Belediyesinde yetkililerle ulaşılamıyor. Biz göreve gelir gelmez ivedilikle bu sorunu çözeceğiz. Geldiğimiz birkaç ay içinde farklılık hissedilecek. Kapılar 24 saat açık tutulacak. Işığı 24 saat sönmeyecek odalar olacak. Sorun birikmeyecek vatandaş sorunu getirmeden biz sorunu çözeceğiz. Başarıya doymayacağız.”
HABER EKSPER / Mehmet BULUT



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder