22 Ağustos 2013 Perşembe

DÖSİAD,Vali Öztürk’ü ağırladı

DÖSİAD,Vali Öztürk’ü ağırladı


Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) Perşembe kahvaltısı etkinlikleri çerçevesinde Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü ağırladı.
DÖSİAD, Perşembe kahvaltılarının bu haftaki konuğu Antalya Valisi Sebahattin Öztürk oldu.
Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül’ün de katıldığı Kepez’de gerçekleşen kahvaltılı toplantıda konuşan Vali Öztürk, Antalya’da şimdiye kadar 13 iş adamı örgütünün kendisini ziyaret ettiğini ve ilk iade-i ziyaretini DÖSİAD’a yaptığını söyledi.
Vali Öztürk, Döşemealtı’nın gelişme alanı olarak Antalya’nın en avantajlı yerlerinden biri olduğunu belirterek, "Biz hangi projeye el atsak, hem halihazırda tarımsal araziye çok uygun olmayan arazinin bolluğu hem de boş alanların varlığı bakımından her seferinde Döşemealtı’na bakar olduk. Aksu ve Döşemealtı bölgesi dışında Antalya’nın gelişme alanı kalmadı. Dolayısıyla Döşemealtı bölgesinin gelecekte çok daha büyük gelişmelere hazır olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz" dedi.

Vali Sebahattin Öztürk, Döşemealtı’nın önemine işaret ederek, Organize Sanayi Bölgesi’nin ikincisinin gelecekte bu bölgede yapılabileceğini, eğitim kampüslerinin de Döşemealtı’nda olmaya devam edeceğini söyledi. DÖSİAD’ın kısa sürede 140 üyeye ulaşarak büyük bir başarıya imza attığını kaydeden Vali Öztürk, "DÖSİAD sadece bir iş adamı örgütü olarak değil, faaliyet olarak da yoğun bir çalışma içerisinde. Daha önemli başarılara imza atacağının işaretini görüyoruz. Bundan dolayı aynı zamanda Antalyaspor Başkanı olan Gültekin Gencer ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu
Vali Öztürk 2013-2014 sezonunda Antalyaspor yönetimi ve sporcularının başarılı olması temennisinde bulunarak, "Antalyaspor ile ilgili kaynak oluşturma konusunda çok ciddi çalışmalar olduğunu biliyorum. Valilik olarak elimizden gelen yardımı, desteği vereceğiz" dedi.
DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer de, DÖSİAD hakkında bilgi verdi. Gencer, iş dünyasına gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Vali Öztürk’e teşekkür ederek ziyaret anısına bir plaket takdim etti.
HABER EKSPER / Mehmet BULUT



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder