6 Ağustos 2013 Salı

Tütüncü’den basın mensuplarına iftar

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, halkı bilgilendirmek adına büyük özveriyle çalışan ulusal ve yerel basın mensupları için iftar yemeği verdi.

Zaman zaman hayatlarını hiçe sayarak görev aşkıyla çalışan basın mensupları, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün kendileri için düzenlediği iftar yemeğinde buluştu. Antalya’da gerek ulusal gerekse yerel basın organlarında görevli gazeteciler, aileleriyle birlikte Masa Dağı Seyir Terası’nda iftar yaptı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün eşi Dr.Ayşe Tütüncü’yle birlikte ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni başta olmak üzere çok sayıda gazete ve televizyon temsilcisi de katıldı.

Canlı müzik eşliğinde iftar yapan gazetecilere, “Sizler Antalya’nın sesi ve kulağısınız.” diye seslenen Başkan Hakan Tütüncü, gazetecileri  ve ailelerini düzenledikleri iftar yemeğiyle güzel Antalya’nın eşsiz manzarasına sahip Masa Dağı Seyir Terası’nda ağırlamaktan büyük bir onur duyduğunu söyledi. Tütüncü, zaman zaman hayatlarını hiçe sayarak, görev aşkıyla çalışan televizyon ve gazete muhabirlerinin son derece önemli bir mesleği icra ettiklerini kaydederek, tüm basın mensuplarının ve ailelerinin Ramazan Bayramını kutladı.
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder