14 Ağustos 2013 Çarşamba

Mv.Badak; “Aksu’da Ziyaret ve İncelemelerde bulundu’’

Aksu İlçesi’ni ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak,  İlk olarak AK Parti Aksu İlçe Teşkilatı ile birlikte toplantı yapan Milletvekili Badak, ilçenin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Toplantıda, Karaöz Sulama Birliği konusunu gündeme getiren İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu, birliğin kurulması konusunda Badak’tan destek istedi. 
 İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Aksu Kaymakamı Raif Özener’i ziyaret etti. Badak ve barebarindeki heyet daha sonra Aksu çayı ıslah proje alanını ziyarette bulundu. Çalışmalar hakkında proje müdüründen bilgi alan Badak, 50 km uzunluğunda, 20 km yan kanallar üzerinde 10 köprü bulunacağını ve Expo 2016 alanından denize kadar olan 13 km’lik kısım için tekne turizmi yapılabileceğini ifade etti. 
Aksu Perge Antik Kenti’nde incelemelerde bulunan Badak, kazı çalışmaları hakkında İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar’dan bilgi aldı. Ardından, Aksu Girişimci İş Adamları Derneği’ni ziyaret eden Badak, Expo 2016 ile ilgili AKGİAD’ın yürüttüğü çalışmaları değerlendirdi. S.S. Aksu ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Badak, ziyaretleri sırasında karşılaştığı talepler ile ilgili her türlü desteği vereceğini söyledi. 
Milletvekili Badak ve beraberindekiler daha sonra, Gökdere Köyü’nde devlet tarafından yapılan 12 derslikli İlköğretim okulunu gezip, köy muhtarı ile birlikte özel idare tarafından yaptırılan yol çalışmalarını incelediler. AK Partili Gökdere Mahalle Başkanı Cemil Çoban’ın ameliyat sonrası bacağı kesilen eşini ziyaret eden Badak geçmiş olsun dileğinde bulundu.
HABER EKSPER / Mehmet BULUT


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder