14 Şubat 2011 Pazartesi

..Rixos, Doğuş'un simge otelini yeniden açıyor


Antalya'daki Sheraton Voyager'ın işletmesini alan Rixos Hotels, tesisi yeni yüzüyle sezonda açmaya hazırlanıyor.


Konuya ilişkin yazılı açıklamada, Rixos Hotels'in, Antalya'daki otellerine bir yenisini daha eklediği hatırlatılarak, daha önce Doğuş Turizm Grubu'na ait olan Sheraton Voyager'ın işletmesini geçtiğimiz ocak ayı itibariyle alan Rixos Hotels'in, tesisi Rixos Downtown Antalya adıyla yaz sezonunda hizmete açacağı bildirildi.

Açıklamada, Rixos Hotels tarafından 2035 yılına kadar işletilecek olan Rixos Downtown Antalya'nın renovasyon çalışmalarının temmuz ayında tamamlanarak 2011 sezonunda açılmasının hedeflendiği kaydedildi.

Antalya'nın şehir merkezinde yer alan otelin, 44 bin metrekarelik alana kurulu ve havaalanına 18 kilometre uzaklıkta yer aldığı ifade edilen açıklamada, Rixos Hotels'in; Rixos Downtown Antalya ve geçtiğimiz günlerde işletmesini devraldığı İstanbul'daki ilk şehir oteli Pera Royal Otel ile tesis sayısını 14'e yükselttiği bildirildi.

1990'da kurulan ve Antalya şehir merkezinin sembollerinden biri haline gelen tesisin Rixos Downtown olarak Rixos zincirine eklenmesiyle birlikte grubun Antalya'daki yatak kapasitesinin yaklaşık 7 bin 500'e ulaşacağı kaydedildi.
http://www.patronlardunyasi.com/haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder