18 Ekim 2012 Perşembe

SÜLEYMAN EVCİLMEN '' Muhalefet bile bizi eleştirmiyor ''

Evcilmen: "Muhalefet Bile Bizi Eleştirmiyor" Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konuksever Mahallesi Kapalı Pazarı’nda mahalle sakinleriyle buluştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan, Mahalle Muhtarı Hüseyin Tunç'un da katıldığı toplantıya mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Başkan Evcilmen'i alkışlarla karşılayan Konuksever Mahallesi sakinleri, çiçeklerle de mahalleye yapılan hizmetler için teşekkür etti. Konuksever Mahallesi'nin adı gibi konuksever insanlarıyla birarada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Evcilmen, "Mahallenize gelmediğim hafta yok. Mahallenin büyük gelişimini sizinle birlikte yaşıyorum" dedi.
Konuksever Mahallesi'nin belediye çalışmalarıyla hızlı bir gelişim yaşadığına dikkat çeken Başkan Evcilmen, "İçinde bulunduğumuz kapalı pazar, spor kompleksi, semt veznesi, muhtarevi, anaokulu, kurs merkezlerimiz bir anda mahallenin çehresini değiştirdi. Açılan yollar, asfalt ve kaldırım çalışmaları, 18 park ve yeşil alan düzenlemesi, basketbol sahaları, fitnes alanlarıyla da, Konuksever tercih edilen bir yaşam alanı oldu" dedi. Başkan Evcilmen, mülkiyet sorunları çözümlenen 2 parkın yapımının daha programa alındığını ifade ederken, mahalle sınırları içinde bulunan diğer pazar alanında uygulanacak projeye mahalle sakinleriyle birlikte karar vermek istediklerini açıkladı.
Muratpaşa Belediyesi'nin rant için değil kent için ürettiği tüm projelerin kent yaşayanlarından kabul gördüğünü belirten Başkan Evcilmen, "Muhalefet bile artık bizi eleştirmiyor. 'İyi güzel oluyor da dengeli olmuyor. Lara'ya daha çok hizmet yapılıyor' diyor. Şunu söylemeliyim ki, son dönemin yatırım bütçesinin yüzde 75'i Lara dışındaki mahallelere ayrıldı" diye konuştu.
Mahalle sakinlerinin aydınlatma, ulaşım, biriken yağmur suları gibi sorunlarını dinleyen Başkan Evcilmen, "Ne mutlu belediyemizle ilgili sorun yok" dedi. Başkan Evilmen, kadınlar için
spor kursları isteyen mahalle sakinlerinin isteğinin yerine getirilmesi için talimat verirken, mahallenin çocuklarıyla da fotoğraf çektirdi kaynak-gazetem07

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder