6 Ekim 2012 Cumartesi

Av. Mustafa Köse '' Antalya’ya hizmet için yola devam ''



















AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, 30 Eylül’de gerçekleştirilen AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi sonrasında parti kurucuları , yönetimlerde şimdiye kadar görev alan partililer ve il yönetim kurulu üyeleri ile toplantıda bir araya geldi.
İl Başkanı Av. Mustafa Köse, İl binasında düzenlenen toplantıda parti kurucuları, yönetimlerde görev alan partililer, yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları başkanları ile bir araya gelerek, Antalya ve ülke gündemine dair konular ile yerel seçimlere yönelik teşkilat çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Partinin kuruluşundan bu yana farklı birimlerinde görev alan, bugüne kadar emeği geçen ve yönetim kademelerinde görevi olmadığı halde gönüllü olarak hizmet vermeye devam eden bütün partililere teşekkür etti.
AK Parti’nin insana hizmet anlayışı ve eser siyaseti yapan bir parti olduğunu belirten Köse, “Partimiz Türkiye’de ilklerin partisi olmuştur. 2001 yılında kurulduktan sonra girmiş olduğu ilk seçimde ülkede tek başına iktidara gelerek, 11 yıldır Türkiye’ye hizmet etmektedir. O günden bu güne Türkiye’de birçok konuda ilklerin partisi olmaya devam etmiş, Antalya’mızda da birçok noktada hizmet açısından ilkleri kazandırmıştır” dedi. AK Parti hükümetleri döneminde vatandaşlara en iyi hizmeti vermeye gayret ettiklerini ifade eden Köse, “AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi’nde, Antalya Milletvekillerimizin MKYK’da görev almaları Antalya için gurur vericidir. Antalyamızın meselelerinin çözümü konusunda genel merkezimizin daha yoğun bir iradesi olacaktır. Diğer milletvekillerimiz ve tüm teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde Antalyamıza en iyi hizmeti vermek ve yine ilklere imza atmak için ara vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
Toplantıda partililer, AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse’yi, 30 Eylül’de gerçekleşen AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi Divanı’nda görev almasından dolayı kutladılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder