25 Ekim 2012 Perşembe

Bayramda anlamlı ziyaret


AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Kurban Bayramı arefesinde Uncalı Şehir Mezarlığı’nda şehit kabirlerini ziyaret etti.
                                                                                                                                     
Uncalı Şehir Mezarlığı’na giden AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Başkan Yardımcısı Rıza Sümer, Fikret Yağcı ve İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, şehitlere mezarı başında dua ederek çiçek bıraktılar. Şehitler Mezarlığı'nda, şehit ailelerini, şehit mezarlarının başında mezarları temizleyip, gözyaşları içerisinde dua ettiklerini gören Başkan Köse, şehit ailelerin yanına giderek onlarla sohbet etti, acılarını paylaştı. Köse, “İnanmış ve iman etmiş insanlar olarak şehadet mertebesine ulaşan kardeşlerimizi ve onların anlamlı mücadelesini her zaman hayırla yad ediyoruz. İnşallah yeni yürekler sızlamadan, bu kardeşlerimizin mücadeleleri sonucunda güzel günler yaşanmasını temeni ediyoruz. Allah bütün ateş düşen ocaklara sabır versin” dedi.
Köse ve beraberindekiler, Kurban Bayramı nedeni ile aralarından ebediyete göç eden yakınlarının mezarlarını ziyaret eden aileler, çocuklar, mezarlıkta görev yapan askerler ve görevliler ile selamlaşarak bayramlarını kutladılar.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder