6 Ekim 2012 Cumartesi

Antalya Havalimanına Altın Yıldız ödülü

ICF Airports Antalya Havalimanı'na, BID tarafından düzenlenen 37. Uluslararası Yıldız Zirvesi'nde, 'Altın Kategoride Kalitede Uluslararası Yıldız' ödülü verildi.

2011'de 'Avrupa'nın En İyi Havalimanı' seçilen ICF Airports Antalya Havalimanı, Business Initiative Directions (BID) tarafından düzenlenen 37. Uluslararası Yıldız Zirvesi'nde, liderlik ve yönetim, prestijli marka değeri, kalite ve mükemmellik, yaratıcılık ve teknoloji kullanımı kategorilerinde verilen 'Altın Kategori'de 'Kalitede Uluslararası Yıldız' ödülüne layık görüldü.Ödül, 74 ülkeden 200'den fazla şirket üst düzey temsilcisinin katılımıyla Cenevre'de düzenlenen törende verildi. 
GURURLANDIRAN ÖDÜL
ICF Airports Antalya Havalimanı, bu ödülü kurumsal başarılar, liderlik, inovasyon çalışmaları ve teknolojileri başlıkları altında yapılan değerlendirmelerin yanı sıra müşteri memnuniyeti, kalite kontrol (QC) prensipleri, ISO 9000 ve Toplam Kalite Yönetimi (TQM) gibi önemli kriterlerde elde ettiği yüksek puanlar sonucu kazandı. Ödülü, BID Başkanı Jose E. Prieto'nun elinden alan ICF Airports Antalya Havalimanı Entegre Yönetim Sistemleri Müdürü Musa Güngören, kalite anlamında en prestijli ödüllerden birini ICF Airports Antalya Havalimanı adına almaktan duyduğu gururu dile getirdi. 
AVRUPA’NIN EN İYİSİ
Güngören, konuşmasında Avrupa'nın En İyi Havalimanı' seçilirken yaşadığı heyecanı tekrar hissettiğini ifade ederek, "Biz ICF Airports Antalya Havalimanı olarak, 2000 yıllık köklü tarihiyle adeta kültürel bir hazine olan ve sahip olduğu eşsiz güzelliklerle 'yeryüzündeki cenneti' olarak anılan Antalya'da, sizleri bu cennetin kapısında karşılıyoruz. 2 bin 700 çalışanımızla birlikte beş yıldır en iyi hizmeti vermeye çabalıyor ve burada sizler tarafından layık görüldüğümüz bu ödülü, tüm çalışma ve çabalarımızın bir sonucu olarak değerlendiriyoruz." dedi.(Haber Merkezi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder