18 Ekim 2012 Perşembe

Kepez'den 40' Bin Öğrenciye Seminer


Kepez Belediyesi, Antalya merkez ilçelerdeki liselerde okuyan yaklaşık 40 bin öğrenciye yönelik sınav stratejileri ve verimli ders çalışma yöntemleri konulu seminer düzenliyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, eğitimdeki başarının artmasına yardımcı olmak amacıyla 2010 ‘da başlattığı ve lise öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği eğitim seminerinin yeni dönemi Perşembe günü başlıyor. Antalya merkez ilçelerdeki tüm liseleri kapsayan seminerin ilk konuğu da Aksu Anadolu Lisesi, Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi, Adem Tolunay Anadolu Lisesi ve Antalya Anadolu Lisesi olacak.

Motivasyon, ders ve sınav

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’ndeki 512 kişilik ana salonda sunulacak olan ücretsiz eğitim seminerinde, 40 bine yakın öğrencinin sınav stratejileri ve verimli ders çalışma yöntemleri konusunda bilgilendirilmesi amaçlanıyor. Eğitim Danışmanı Osman Günal’ın, görsel materyaller eşliğinde, tiyatral ve eğlenceli bir dille anlatacağı ve 105 dakika sürecek olan seminer,  9,10 ve 11. sınıflar ile 12. sınıflara ayrı olarak gerçekleştirilecek.
 “Ben tembel değilim. Çalışsam Yaparım” isimli seminerde 9, 10 ve 11. sınıfı öğrencilerine verimli ders çalışma yöntemleri anlatılacak.

83 seminer verilecek

“Sınav var dediler, geldik.” isimli 12. sınıflar için düzenlenen seminerde ise motivasyon ve üniversite giriş sınavını kazanmaya yönelik stratejilerle  ilgili öğrencilere bilgi verilecek.
Seminere katılacak olan öğrenciler, Kepez Belediyesi’nin otobüsleriyle okullarından alınarak Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’ne getirilecek, seminer bittikten sonra yine otobüslerle okullarına bırakılacak.

83 seminerin verileceği proje Mayıs 2013’te sona erecek.


 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder