23 Ekim 2012 Salı

İşte Gençlik, İşte Antalya !..


AK Parti Kemer Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Birlik ve Beraberlik Gecesi’nde AK Gençlik bir araya geldi. AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Hasan Bozdemir, “Seçilme yaşının 18'e indirilmesiyle ilgili kararı sebebiyle Osmanlı’nın torunları, Türk gençleri olarak Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyoruz. İşte gençlik, işte Antalya” dedi.

Kemer İlçesi’ne bağlı Göynük Beldesi’nde ki, Queen Elizabeth Otel’de düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine, AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kemer İlçe Başkanı Zafer Yaman, Gençlik Kolları Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kalaycı, Gençlik Kolları İl Başkanı Hasan Bozdemir, Kemer Gençlik Kolları Başkanı Halil Orhan, yönetim kurulu üyeleri ve çoğunluğu gençler ve kadınlardan oluşan yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Gençlere seslenen AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Hasan Bozdemir, “Biz gücümüzü öncelikle ay yıldızlı bayrağımızdan, milletimizden ve teşkilatlarımızdan alıyoruz. Cefakar ve fedakar kardeşlerimizden, il başkanlarımızdan, milletvekillerimizden ve en önemlisi dünya lideri büyük usta Genel Başkanımız Başbakan’ımız Recep Tayyip Erdoğan’dan alıyoruz. AK Gençlik birlik ve beraberliğin teminatı olmuştur. Bugün tüm Türkiye’de, Antalya da, Kemer’de olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisindeki gençlik demek, aynı zamanda büyük bir güç demektir.  Bu yüzden çok çalışmamız gerekiyor” diye konuştu.

Akıl tutulması yaşıyorlar
Seçilme yaşının 18’e indirilmesiyle ilgili karara karşı çıkan muhalefet partilerini eleştiren Bozdemir, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun 2009 yılında belediye başkan adayı olduğu İstanbul’un Fatih Sultan Mehmet tarafından, 21 yaşındayken fethedildiğini hatırlatmak istiyorum. ‘Gençler ne iş yapar’ diyenler, bunu hatırlasınlar. İşte biz Fatih Sultan Mehmet’in torunları bir gençliğiz. 18 yaşındakileri seçmek için yeterli ama seçilmek için yetersiz görenlerin akıl tutulması yaşadığını görüyoruz. 18 yaşındakilerin de siyaset kurumunun en üst noktalarında görev alabilmesinin önünü açacak olan Anayasal düzenlemeleri yapacak kadar bize güvenen Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız başta olmak üzere, parti yöneticilerimize sonsuz teşekkür ediyor; bu partinin bir neferi olmaktan gurur duyduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.

Teşkilatçılık birlik ve beraberliktir
Gençlerle bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse ise, gençliğe güveninin sonsuz olduğunu söyledi. Köse, “Biz gençliğimize güveniyoruz. 18 yaşında seçme hakkı olan gençlerin, seçilme hakkına sahip olması kadar doğal bir şey olamaz. Gençler, seçerken vatandaş da, seçilirken değil mi? Böyle bir şey olamaz. Sizler ve bizler böyle büyük bir davanın mensuplarıyız. Milletvekilliği, belediye başkanlığı, il başkanlığı gibi makamlar gelip, geçicidir. Gün gelir biter. Önemli olan bu görevlerimizde bulunduğumuz süre içerisinde gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Dünya markası olan liderimiz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan da bu yola çıkarken millet için, memleket için, mazlum için, hak için, haklı için yola çıkmıştır. Bizler de, gençlik kollarımız, kadın kollarımız, ana kademe teşkilatlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ile birlikte liderimizin izinden gidiyoruz. Birlikte halka hizmet etmek için buradayız. Çalışmaların en büyüğü de siz gençlere düşüyor. Teşkilat olarak birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Şayet koruyamazsak, Antalya’daki gibi, nur topu gibi Akaydın’ımız, Akaydın’larımız olur. Akaydın seçim öncesi Antalyalıları kandırmak için bilbordları donatarak, bedava elektrik, herkese iş vaatleri vermişti. Bu vaatlerin hangisini yerine getirilmiştir. Antalya’yı, halkı kandıran insanların eline bırakmamak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıyız. Bunu sağladığımız müddetçe bizden başka seçim alabilecek parti yoktur. Önümüzdeki 2013 Yerel seçimlerinde birlik ve beraberlik içerisinde Antalya’nın Kemer’i de dahil olmak üzere tüm ilçelerde belediyeleri kazanmak için çalışmalıyız” diye konuştu . HABER EKSPER /Mehmet BULUT








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder