9 Ekim 2012 Salı

Kepez Teşkilatı Hedeflerini Anlattı


AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı Kepez Belediyesi Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantı, 30 Eylül Pazar günü gerçekleşen AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın barkovizyon konuşması ile başladı.

İlk olarak divan kurulunun seçildiği toplantıda açılış konuşmasını Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar yaptı. Grafiklerle Kepez İlçe Teşkilatı’nın yaptığı çalışmaları ve hedeflerini katılımcılara aktaran Bayraktar, “Genel ve yerel yönetimler olmak üzere kepez olarak milletimize hizmet etmenin mutluluğunu her zaman yaşıyoruz. Kepez’de 7 bölgede yürütülen koordinatörlükle her mahallenin karnesini oluşturduk. Bugün itibariyle 33 bin 800 üye sayısına ulaştık” dedi.

“Kepez Antalya’nın amiral gemisidir”
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, danışma meclisi toplantılarının önemli olduğunu vurgulayarak, “Kepez teşkilatı, başarılı çalışmalarıyla Antalya il teşkilatının amiral gemisi olmuştur. Kepez İlçe Teşkilatı danışma meclisi toplantılarını düzenli olarak gerçekleştirmektedir. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kepez halkı çalışkan bir belediyeye ve teşkilata sahip olduğu için çok şanslı” dedi.

Akaydın’a hesap sordu
Başkan Köse, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın seçim öncesi Kepezlilere verdiği sözleri hatırlatarak, “Hoca, ‘Antalya’nın yeni merkezi Kepez olacak’. ‘Herkese Bedava Elektrik’. ‘100 bin kişiye sürekli istihdam (İş)’, ’10 bin ev hanımına ve 5 bin gence sigortalı iş’, ‘100 bin yoksula acil yardım paketi’,  ‘ Üniversite’, ‘Yoksul Kepezli Tapusunu alacak’, Kepez’de 5 yüksek ihtisas kapısı açılacak’,Kepez Ticaret Bölgesi olacak’, Kepez Avrupa’nın örnek kentsel dönüşüm alanı olacak’, ‘KETİB’de %10 yapılaşma ile 80 kata kadar gökdelen izni verilecek’, demişti.  Bunlar CHP ve Akaydın’ın seçim kazanmak için daha doğrusu Antalyalıları kandırmak için billboardları donattıkları, uçuk vaatleriydi. Bu vaatlerin hangisi yerine getirilmiştir? Maalesef, Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin uygulamaları olan yalan vaatler, zorlama, dayatma ve fişlemeleri kendi siyasi geçmişlerinin alışkanlığı haline gelmiştir. Milletimizi kandırmasına izin vermeyeceğiz. Bunu her yerde söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. Sanki bu vaatlerde hiç bulunmamış gibiler. Bunlarda yüz olsa bu milletin karşısına çıkamazlar, bunlarda yüz yok ve gerçek yüzlerini her alanda halkımıza anlatmamız gerekiyor. Biz, AK Parti kadrolarıyız. Yaşadığımız kente, ülkemize, milletimize hizmet amacıyla durmaksızın yolumuza devam ediyoruz. Bunun için vatandaşımızın teveccühüne mazhar oluyor, verdiğimiz sözleri yerine getiriyor ve arkasında da duruyoruz” diye konuştu.

“Bu dava büyük bir dava”
AK Parti Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, danışma toplantısında yaptığı konuşmasında, Kepez teşkilatı ile bir arada olmaktan memnun olduğunu belirtti. Milletvekili Enç, 30 Eylül’de gerçekleştirilen AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi’nde MKYK’ya seçilen milletvekilleri Menderes Türel ve Mevlüt Çavuşoğlu’nu tüm Antalya teşkilatı adına kutladı. 24. Dönem Milletvekilliği görevini yürüttüğünü ve partinin hangi kademesinde  görevlendirilirse her zaman orada olacağını ve bundan mutluluk duyacağını söyleyen Enç,  “Büyük Kongrede Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 vizyonunu revize etti. Biz 2023 vizyonu derken bazıları ne demek istiyorsunuz diyordu. Bilmiyorlardı ki, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıldönümü olduğunu. Başbakanımız şimdi de gençlere 2071’i hedef gösterdi. Kepez teşkilatının da başarılı çalışmaları ile 27 Ekim’de sandığa gidilecek ve Antalya’da Ak Parti yeniden tarih yazacak” dedi.

Amacımız gönüller kazanmak
Danışma toplantısında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Seçim öncesi verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Hizmetlerimizi bu anlayışla yaptık. Hem çalışanlarımızın alnının teri kurumadan ücretini ödemek için, hem de hizmetlerimizin aksamaması için çalıştık. Asli hizmetlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel ihtiyaçlara cevap vermekte görevlerimiz arasındadır. Hizmetleri üretirken sadece Kepez'i değil, Antalya'yı düşünüyoruz. Antalya'yı besleyen değerler üretiyoruz. Antalya markasına neler katabiliriz, bunu düşünüyor ve buna göre üretiyoruz. Derdimiz eserler bırakmaktır, gönüller kazanmaktır. Makamlar bizim için bir araçtır. Biz asla gönlümüzü makamlara mahkum edenlerden olmadık. Bizimle birlikte hizmet veren başkanlarımız ve teşkilatlarımız gönüllerince hizmet etmeye çalışıyor. Millete hizmet davamızda, birlikte olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Kent adına birlik ve beraberlik içinde, düşünen herkesin duygu ve düşüncelerini almaya, halkımızı dinlemeye gayret ediyoruz” diye konuştu.
Protokol konuşmalarından ardından en başarılı mahalle başkanı Mustafa Ali Kıras’a Sancak devri yapılırken, Kepez İlçe Teşkilatı olarak başlatılan 33.000 üye kaydı yarışmasında dereceye giren Havva Gencer, Fatma Tutan ve Mehmet Soydemir’e ödülleri verildi. Kepez İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı’na AK Parti Antalya milletvekilli Gökçen Özdoğan Enç, İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve partililer katıldı.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder