5 Ekim 2012 Cuma

Tütüncü “Belediyecilik bir takım işi”


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Başkan Tütüncü, Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarından sonra, Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle de sabah  kahvaltısında bir araya geldi. Fen İşleri şantiyesinde gerçekleşen kahvaltıya belediye bürokratlarıyla birlikte katılan Tütüncü’yü, çalışanlar sıcak bir şekilde karşıladı.

Başkan Tütüncü kahvaltıda yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bu güne kadar Fen İşleri çalışanlarıyla çeşitli vesilelerle bir araya gelmelerinin, çalışmalarının şekillenmesinde önemli bir rol oynadığını dile getirdi.

Sizlerin alın teri var

Fen İşleri çalışanlarına, “ Hepinizi çok seviyoruz. Sizler bizim canımızsınız, ciğerimizsiniz” diye seslenen Tütüncü, “Güne sizlerle birlikte bu güzel ortamda başladık. Bizim bölgemiz hizmete çok muhtaç bir bölge, özellikle temel belediyecilik faaliyetleri bakımından çok büyük talepleri olan bir bölge ve o çok büyük talepleri olan bölgenin içerisinde de Fen İşleri Müdürlüğümüz personeliyle birlikte çok ciddi bir çalışma ortaya koyuyor. Şu an itibariyle  Kepez’in bütün mahallelerinde, bütün sokaklarında gerek kaldırım gerek ise asfalt çalışmalarında sizlerin çok büyük emeği ve alın teri var.” dedi.

Durmadan hizmet üreteceğiz

Her zaman ifade ettiği gibi makamların gelip geçici olduğunu belirten Başkan Tütüncü konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, “Makamlar kalır ama insanlar onun üzerinden gelir ve geçerler. Dün başkaları vardı. Yarın da başkaları olacak. Bugün biz buradayız. İnsanlar gelirler geçerler ama ortaya koydukları eserler ve hizmetler kalır. Bu yüzden ne kadar çok eser ortaya koyar, ne kadar çok hizmet üretirseniz, o kadar çok vatandaşımızın hayır duasını alırsınız. Biz bunun için gayret göstereceğiz ve durmadan hizmet üreteceğiz.”

Moral ve motivasyonumuzu yüksek tutmalıyız

Kamu hizmetini en kaliteli şekilde, çalışanların üstün gayretleriyle sürdürülebileceğini belirten Tütüncü konuşmasını şu sözlerle tamamladı. “ Yaptığımız işlerin kalitesini yükseltebilmek, hızını artırabilmek sizlerin moral ve motivasyonunu yüksek tutmamıza bağlı, bunu biliyoruz. Moral ve motivasyonun yüksek kalmasının en önemli unsurlarından bir tanesi de bizim çalışanlarımızın emeklerini gününde, vaktinde alabilmeleridir. Biz de bugüne kadar bunun gereğini yaptık yapmaya da devam edeceğiz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder