8 Ekim 2012 Pazartesi

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ KİTAP FUARINDA


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti  Konyaaltı İlçe Başkanı ve Teşkilat Üyeleri ile birlikte, bu yıl 3.sü düzenlenen “Uluslararası Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı”nı gezdi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Osman Ali Eciş ve İlçe Teşkilat Üyeleri ile birlikte, bu yıl 3.sü düzenlenen “Uluslararası  Konyaaltı Kitap Fuarı”nı gezdi. Başkan Tütüncü ve beraberindeki heyet,  Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası yanında kurulan Fuar alanına, Konyaaltı Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek geçtiler.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde, Ak Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Osman Ali Eciş ve İlçe teşkilat üyeleriyle birlikte fuar alanını gezen Başkan Tütüncü’ye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Başkan Tütüncü’ye, gezdiği standlarda kitaplarının tanıtımını yapan yazarlar tarafından imzalanan kitaplar hediye edildi.

Kepez’deki okullarda okuyan öğrencileri, Kepez Belediyesi’ne ait otobüslerle Kitap Fuarı’na götürdüklerini söyleyen Başkan Tütüncü, “Ülkemizin yarınlarının daha aydınlık olabilmesi için Kültür ve sanat  çok önemlidir. Yüzyıllardır bu topraklarda, medeniyetimizin temsilcileri kültüre, sanata, felsefeye, edebiyata özel bir kıymet vermişler ve özel gayretler neticesinde de her geçen gün büyüyen bu kültürel miras bizlere kadar ulaşmış. Biz de o mirası gelecek kuşaklara aktarmalıyız.” dedi.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder