10 Mart 2013 Pazar

AK PARTİ KONYAALTI KADIN KOLLARI KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Akparti Konyaaltı İlçe Kadın kollarının 8 mart Dünya kadınlar günü davetine Kepez,Muratpaşa ilçe ve il kadın kolları teşkilatları ile Konyaaltı ilçe bşk Osman Ali Eciş,Kepez ve konyaaltı belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Konyaaltılı kadın katıldı.
Kadınların sadece 8 Mart'da değil herzaman önemli ve değerli olması gerektiğini ifade eden
Akparti Konyaaltı ilçe kadın kolları başkanı Elif Erdinç İstek gerçekleştirdikleri bu tür organizasyonlar ile teşkilat çalışmaları dışındada kadınlarla bir araya gelip kaynaştıklarını söyledi.
Elif Erdinç İstek yaptığı konuşmada;
"Kadınların hayatın her alanında daha fazla hak ve yetkiye sahip olmaları toplumumuzun çoğulcu ve katılımcı bir toplum olabilmesi için vazgeçilmez bir gerekliliktir.
Bu sebeplerden ötürü Akparti olarak kadını toplumun aynası kabul ediyor,kadın haklarında
İlerleme sağlanmasını ve kadınlarımızın toplumsal hayata katılımını ülke kalkınmasının vazgeçilmezlerinden biri sayıyoruz.
Akparti olarak tüm çabamız geleceğin Türkiye'sinde,kadınlarımızın bugün olduklarından çok daha etkin çok dahamutlu olmaları içindir.
8 Mart'ın Dünya Kadınlar günü olmasının dışındaki bir diğer özelliğide bu günün aynı zamanda Dünya Barış günü olmasıdır
Bu bağlamda sizi hükümetimizin terörle mücadele kapsamında başlatmış olduğu çözüm sürecine bu ülkenin kadınları olarak sahip çıkmaya ve destek vermeye davet ediyorum.
Daha fazla kadın dul kalmasın,
Daha fazla kadın evladını kaybetmesin diye.
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun."dedi
Organizasyona katılan misafirlere Akparti konyaaltı kadın kollarının son 1 yıllık faaliyetleri slaytlar eşliğinde sunuldu.Ayrıca eğlenceli bir çekiliş ile kadınlara hediyeler dağıtıldı.
Yemekli kutlamaya 300 kadın katıldı.HABER EKSPER / Mehmet BULUT





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder