28 Mart 2013 Perşembe

BAŞKAN BAYRAKTAR ’’ Kepez’de sorun kalmayacak ’’


Her ay yapılan danışma toplantısı Ak Parti Kepez İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşti. Toplantıya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları katıldı.
KATILIM YÜKSEK OLDU
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar her ay düzenlenen danışma toplantısını yaptı.Toplantıya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Meclis Üyeleri, Ak parti Ana kademe, Gençlik Kolları, Kadın kolları ve Mahalle Başkanları katıldı. Başkan Bahattin Bayraktar, 66 mahalle başkanlarına yaptığı konuşmasında çok daha iyi yerlere gelinmesi gerektiğini ve üye sayılarının da hızla yükselmesi gerektiğini söyledi. Toplantıya çok sayıda katılım oldu.
DURMAK YOK
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, katılımcılara yaptığı konuşmasında, “ Kepez hızla büyüyor. Bu büyüme ile birlikte sorunlarda ortaya çıkıyor. Belediye başkanımız da bu sorunlara gereken hassasiyeti gösteriyor. Sizlerde bulunduğunuz mahallelerde üye sayılarını artırmanız gerekiyor. Hep birlikte omuz omuza verdiğimiz zaman aşamayacağımız sorun kalmaz. Ak Parti’nin Kepez’de üye sayısı kesinlikte 50 binin üzerin çıkmalıdır ve çıkacağına da inanıyorum” dedi.
BAŞKAN TÜTÜNCÜ ÇALIŞMALARI ANLATTI
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapılan çalışmaları anlattı. Tütüncü, “Ak Parti’nin imajı ortada. Çıta her zaman yükseliyor. Kepez’de sorunların olduğunu biliyor ve bu sorunları da çözüme kavuşturuyoruz. 2012 yılında açılışlar yaptık. Bu yıl da kısmet olursa toplu açılışları gerçekleştireceğiz. Olimpik Yüzme havuzu yapılıyor. Bunun gibi çok sayıda projelerimizi bu yıl hayata geçireceğiz ve açılışlarını yapacağız. Ayda 60 programa gidiyoruz” dedi.
MAHALLE BAŞKANLARI SORU SORDU
Kepez Mahalle Başkanları, Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye soru sordu. Çok sayıda mahalle başkanları sorunları anlatırken başkan Tütüncü de bu sorulara içtenlikle yanıt verdi. Tütüncü, “Birkaç mahalle dışında sorun kalmadı. Bu sorunları gidermiş bulunuyoruz. 3 mahalledeki sıkıntıları da aşabilmek için İlçe Başkanımız ile birlikte çalışmalarımızı da yapıyoruz. İlçe Başkanımız Bahattin Bayraktar, Ankara’da gerekli görüşmeleri yapıyor. Sıkıntılar sona erecektir” dedi...HABER EKSPER / Hamit AYDIN -Kepez

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder