20 Mart 2013 Çarşamba

MURATPAŞA'YA TAZE KAN BAŞKAN IŞIKHAN



Muratpaşaya taze kan Başkan Işıkhan
Geçtiğimiz yıl yapılan kongre ile Mesut Topçu'dan sonra ilçe başkanı olarak seçilen Ali Kıvrak'ın işlerinin yoğunluğunu ve rahatsızlığını öne sürerek  istifasından sonra 23/1/2013 tarihinden bu yana boş duran ilçe başkanlığına Doktor Abdullah Işıkhan atandı....Antalya ak parti Muratpaşa Meclis üyesi 1966 doğumlu Doktor Abdullah Işıkhan'ın atanması Muratpaşa  teşkilatı  içinden olması dolayısıyla teşkilat içinde memnuniyet yarattı.
.Muratpaşa İlçe başkanlığına yapılan atama ile ilgili yazılı açıklama yapan AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Çetin, “Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Ekrem Erdem imzasıyla gerçekleştirilen atamanın, Antalyamız,Muratpaşamız  ülkemiz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum. 19 Mart tarihi itibariyle ataması yapılan ilçe başkanımız, yönetim listesinii oluşturup, öncelikle teşkilat faaliyetlerini sürdürecek; önümüzdeki yerel seçim ve genel seçimler için hazırlıklarını yapacaklar. Amacımız; hizmet noktalarında AK Parti’yi iktidara taşıyıp, vatandaşımıza daha fazla hizmet edebilmektir” dedi.

Haber Eksper Ailesi olarak Başkan Doktor Abdullah Işikhana misyon edindiği yeni görevin de Başarılar diler ..Allah Yar ve Yardımcısı olsun dileğiyle HABER EKSPER / Mehmet BULUT - Muratpaşa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder