31 Mart 2013 Pazar

YAŞAR TABUR ’’ Akaydın’ın Yolları Çamur ’’


Ak Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Yaşar
TABUR 'AKAYDIN’IN YOLLARI ÇAMUR' içerikli yazısında kazılan yollar ve çalışmaların yarattığı sıkıntılara değindi.
Şehir içi yolların tamamına yakını içler açısı.
Öyle çukurlar oluşmuş ki, aracınızla ilerlemek, iş yerinizi, evinizi, tozdan pislikten korumak mümkün değil.Turizim sezonu hızla yaklaşıyor olmasına rağmen Antalya içindeki yolların asfaltlarının yapılması gerekirken, Akaydın’ın bir okul bahçesi ile ilgili asfalt polemiği yapıyor olması büyük talihsizlik. Sanıyorum, yaz ayları gelip turistler akın akın gelmeye başladığında, kent içi yolları asfaltlama çalışmaları başlayacak. Zaten, şehir merkezine yeterince turistin gelemiyor olması esnafımıza sıkıntı oluşturmaktayken, gelmek isteyenleri de yolları kapatarak engelleyecekler.
Ana yolları bile çile yoluna çeviren, çukurlardan ve çamurlardan ilerlenemez hale getiren Akaydın, buraları bir an önce asfaltlamayı bırakıp başka mecralarda engelleniyorum polemiği üretmekte.
Peki, insana sormazlar mı? Asli sorumluluğunuzda olan bu yolları asfaltlamanızı kim engelliyor? Neden bu yolları yaz gelmeden asfaltlayıp bitirmiyorsunuz? Sırf çamur siyaset yapabilmek uğruna, bu çileyi Antalya halkına reva görüyorsunuz.
Göreve geldiğinden bu yana, her fırsatta kavga çıkartıp engelleniyorum diye ucuz siyaseti tercih eden Akaydın, ne yazık ki hizmet özürlü bir yönetici olarak, her işi olduğu gibi bu işi de eline yüzüne bulaştırmaya devam ediyor ve Antalya halkını cezalandırmaktan geri durmuyor.HABER EKSPER / Halil MERT - Konyaaltı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder