4 Mart 2013 Pazartesi

KADIN KOLLARI BOŞ DURMUYOR


Ak parti Kepez Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan ve Yönetim Kurulu Kepez’de yardıma muhtaç insanları bulup destek veriyor. Kadın kolları Başkanı Fatma Tutan’ın yanı sıra, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Tezcan, Kepez Koordinatörü Zeliha Artan, Teşkilat Başkanı Rabia Tez, Halkla İlişkiler Başkanı Vedia Peker, Mahalle Temsilcisi Münevver Canbelin Duraliler mahallesine gitti.
Ak Parti Kepez İlçe Kadın kolları Başkanı Fatma Tutan, “İlçemizde belirlediğimiz yardıma muhtaçinsanlarımıza yardım elimizi uzatıyoruz. Amacımız onlarında insan gibi yaşamasıdır. Her türlü sıkıntılarını da aşmak istiyoruz. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Haftanın belirli günlerinde mahallelerimizi gezerek yardıma muhtaç olan insanlarımızı tespitedip yardımlarımızı yapacağız” dedi.
BAŞKAN BİLGİLENDİRDİ
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar mahalle ziyaretlerinde Kepez’de yapılacak olan önemli projeleri tek tek anlatıyor. Bayraktar, “Antalya’nın kalbi Kepez’de atacak” dedi.
Seçim öncesi Mahalle başkanları ve sandık başkanları ile bir araya gelen Ak Parti Kepez İlçe Başkanıve Yönetim Kurulu, Kepez’de yapılacak olan büyük projeleri bir bir anlatıp halkı bilgilendiriyor.Başkan Bayraktar’ın bu sıcak ve samimi ilgisi de Kepez halkını da son derece memnun ediyor.
HİZMET BİTMEZ
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Ak Parti’de hizmetlerin kesinlikle bitmeyeceğini söyledi. Başkan Bayraktar, “ Antalya’nın kalbi Kepez’de atacaktır. 13 yeni okul, 300 yataklı hastane, ayrıca Bölge hastanesi, Eğitim Spor Kompleksi, Hükümet Konağı Kongre Merkezi. Bunların hepsi de bu yıl temeli atılacak. Bir aksilik olmadığı takdirde de 2014 de bitirilmesi düşünülüyor. Bunları AK Parti Hükümetimizin desteği ile Belediyemiz yapıyor. İnanın çok büyük projeler ile Kepezçok daha fazla renklenecektir. Kepez boş durmuyor ve Antalya’nın göz bebeği haline gelecektir”
dedi.
TEMEL ATILACAK
İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, “Kepez Belediyesi, hafriyat çalışması büyük oranda tamamladı. Antalya’nın en büyük çok amaçlı 2 bin kişilik Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi (MSKSM)’nin resmi temel atma törenini, Mart ayı içerisinde yapılacak. Antalya’nın ihtiyaçlarını karşılayacak iki büyük dev projesinin inşası hızlı bir şekilde sürüyor. İçerisinde Antalya’nın ilk tam olimpikkapalı yüzme havuzunun olduğu Kepez park Varsak’ın karkas inşaatının yüzde 75’i tamamlandı. Antalya’nın en büyük eğlence, spor ve masal parkı kimliğini kazanacak olan projenin, Temmuzayında bitirilmesi planlanıyor.
Bayraktar, Atatürk ve Özgürlüğ’ü ziyaret etti
Kepez’in sevilen ve sayılan İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, gittiği her mahallede büyük ilgi görüyor ve tam destek alıyor. Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Cumartesi akşamı Özgürlük mahallesi ve Atatürk Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Bayraktar’ın yanı sıra Teşkilat Başkanı Kudbeddin Aydın,Halkla İlişkiler Başkanı Emrah Anaç, Bölge Koordinatörü Beytullah Demir, Kepez Belediye Meclis Üyesi Ayşe Güliz Yılman’da yer aldı
ÖNCE ÖZGÜRLÜK
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve Yönetim Kurulu, haftalık ziyaretlerini sürdürüyor.Cumartesi günü önce Özgürlük Mahallesini ziyaret eden Başkan Bayraktar gördüğü ilgi kendisini çokmutlu etti. Mahalle Başkanı Vedat Eyitürk, Mahalle Koordinatörleri Duygu Al ve İsmail Ulusoy, Başkan Bayraktar ve yönetim kurulunun ziyaretlerinden çok memnun olduklarını ve bilgilendirdikleri için de teşekkür ettiler.
KENETLENİN
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, mahalle ziyaretlerinde “kenetlenin” mesajını verirken,oy konusunda da hiç kimseni zorlamamaları gerektiğini söylüyor. Başkan Bayraktar, “ Komşularla iyi ilişkiler içerisinde bulunun. Onlardan oy almak için kesinlikle zorlamayın. Dostluk kurulması halinde zaten bu insanlar doğru yolu bulmuş olacaklardır. Bizde zorlama olmaz. Kepez’de 951 sandık bulunuyor. Tüm sandık başkanları ve mahalle başkanları ile bir araya gelmek için mücadele ediyorum” dedi.
İŞİNİZİ SEVEREK YAPIN
Başkan Bahattin Bayraktar, “İşinizi severek yaparsanız çok daha başarılı olursunuz. 66 Mahalle bulunuyor. Yaklaşık 1900 kişi ile yüz yüze geleceğim ve yapılması gerekenleri anlatacağım. Sorunları dinleyeceğim. Bu sorunları da çözüme kavuşturmak için mücadele edeceğim. Yerel seçimler çok önemli. Başbakanımız ve Genel Başkanımız bu seçimleri çok önemsiyor. Yerel seçimleri başarıyla geçtiğimiz takdirde işimiz çok daha kolay olacaktır. Hedefimiz Büyükşehir Belediyesini kazanmaktır.
Bunu başarmak durumundayız” dedi
41 PROJE HAYATA GEÇİRİLECEK
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, 41 büyük projenin olduğunu ve bunları da en kısa sürede hayata geçireceklerini söylüyor. Kepez’in çeşitli mahallelerinde 13 yeni okul yapılacak. Bununla birlikte Sütçüler’de 300 yataklı hastane, Çankaya’da Bölge Hastanesi. Bir çok il bu hastaneden yararlanacaktır. Santral’da Eğitim Kompleksi, DSİ’nin bulunduğu boş arazi üzerine Hükümet Konağı Hal Kavşağı ve Ahatlı’ya Büyük Diş Hastanesi, Yeşiltepe Mahallesi’nde ORÜS arazisi üzerine Kongre Merkezi. Bunların dışında daha da büyük yatırımlar olacaktır. Hepsi sırasını bekliyor. Turist artık Kepez’e gelerek alışveriş yapacak ve buralarda gezeceklerdir. Esnafımız para kazanmaya
başlayacaktır” dedi.
“BİRA FESTİVALİ İLE BU İŞLER YÜRÜMEZ”
Büyükşehir Belediyesi her yıl “Bira Festivali” yapıyor. Antalya bira festivali ile mi anılacak diyen Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, “ Antalya’yı o kadar güzel şeylerle anmamız lazım ki, sadece Türkiye değil tüm dünya Antalya’yı yapılanlarla tanımalı. Büyükşehir Belediye Başkanı “Bira Festivali” yaparak Antalya’yı tanıtmaya çalışıyor. Yok böyle bir düşünme. Antalya alkolik bir il değil. Güçlü bir ekonomi ve güçlü bir Antalya olması için çok daha değişik festivaller ile bu güzel ilimizi tanıtmalıyız. Daha fazla turisti buraya çekmeliyiz. Büyük düşünmek, büyük projelere imzaatıp Antalya’yı daha güzel festivallerle anmak için Büyükşehir Belediyesi’ni bu seçimde kazanmak durumundayız” dedi.
SADECE ORTALIĞI KARIŞTIRIYORLAR
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, “Bu memlekete hayrı olmayanlar ortalığı karıştırıyor” derken, 2-B’de sıkıntının ortadan kalktığını söyledi. Kepez İlçe Başkanı Bayraktar, “ 2-B gündemde.Herkes bu sıkıntının bitmesi için yoğun çaba sarf etti. Birileri bu memlekete hayrı dokunmadığı için ortalığı karıştırdı durdu. Eline ne geçti çok merak ediyorum. Bu yasa daha önceki hükümetlerde de vardı. Onların yapamadıklarını Ak Parti Hükümeti yaptı. Hatırlarsanız daha önce bu yasayı çıkartırken birileri ortaya çıkarak “Bu yasayı çıkartırken gazetelerde manşet haberler vardı. “Peşkeş” çekiyorlar diye. Bunları çıkartanlar kendilerine yararı olmadığı gibi ülkesine de yararları bulunmuyordu. İlçe
Belediye Başkanları, Ak Parti İlçe Başkanları, İl Başkanı, Milletvekilleri, Bakanlarımız ve Başbakanımız 2-B konusunda hep halkın yanında oldu. Çok düşük fiyatlar ve çok uzun vadelerle sıfır faizle bu konuyu çözüme kavuşturdu. Buna rağmen halkı kışkırtan insanlar ortalıkta dolaşıyor. Halk için yapılan bu güzellikleri nasıl görmemezlikten geliyorlar. Ayıptır günahtır. Bu insanları yanlışa
sürüklemeyin. %70’den %50’ye düşürüldü” de
“BORÇ PARA VEREN BİR ÜLKE OLDUK”
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Ak Parti Hükümeti iktidara gelmeden önce Türkiye borç batağında olduğunu söyledi. Başkan Bayraktar, “ Herkes çok iyi biliyor ki, Ak Parti Hükümeti olmadan önce Avrupa’da ve dünyada itibarı olmayan bir ülkeydik. Borç batağında yüzüyorduk. Bizekimse borç para vermediği gibi herkes kapıları yüzümüze kapatıyordu. Allah’a çok şükürler olsun ki, şimdi bırakın borç para almayı, borç para veren bir ülke haline geldik. Nereden nerelere geldik. Vatandaşlarımız bunun farkında. Farkında olmasa zaten AK Parti hükümetinin arkasında durmazlardı. Dünya da artık itibarımız çok büyük. Devlet başkanları artık Başbakanımız karşısında ceket ilikliyorlar. İMF’ye bu ay borcumuz bitiyor ve İMF bizden borç para almak için talepte bulundu. Başka ülkelere zaten borç para veriyorduk. Bununla birlikte Dünya’da maddi sıkıntı çeken ülkelere bile hem para
hem de gıda yardımında bulunduk. Ülke ekonomisi çok daha iyi duruma geldi Ak parti hükümeti ile. Bunu hep birlikte başardık. Ak parti hükümetinin arkasında durarak Başbakanımıza güven verdik ve başbakanımız da tüm zorluklara göğüs gerdi ve Türkiye’ye refaha kavuşturdu” dedi.
SUYU PAHALI İÇİYORUZ
Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Türkiye’de en pahallı suyu Antalya’nın içtiğini söyledi. BaşkanBayraktar, “ Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel döneminde en ucuz suyu biz içiyorduk. Büyükşehir Belediyesi CHP’nin eline geçtiği günden bu yana da suyu çok pahallı içiyoruz. Dahaönce %35 suya indirim yapmıştık. CHP döneminde bırakın indirim yapmayı iki kez zam yapıldı.Vatandaşımız pahallı su parası ödemekten sıkıntı yaşamaya başladı. Suya indirim yapabilirlerdi amayapmadılar aksine pahallı suyu içtirmek için zam üstüne zam yaptılar” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder