28 Mart 2013 Perşembe

AK PARTİ KEPEZ 81 GENCİ ÇANAKKALE’YE GÖTÜRÜYOR


Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, 81 kişiyi yarın Çanakkale’ye gönderiyor. Başkan Bayraktar,” Milli şairimizin dediği gibi tarihe sığmayan bu kahramanlar milletimizin gönlünde daima varolacaktır” dedi.
HAREKET YARIN: 17.30’DA
Çanakkale Savaşında şehit düşen ve insanüstü fedakarlıklarla, millet bayrak sevgisinin örnekleriyle dolu zaferin kahramanları bizlere bıraktıkları miraslarla gönlümüzde daima yaşacaktır. Bu isimsiz kahramanlara dua etmek ve o muhteşem yerleri gezmek ve tarih bilgilerini bir kez daha sahipolmak için Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar 81 genci  yarınÇanakkale’ye götürüyor. Ak Parti önünden hareket edecek olan otobüsler, Pazar akşamı Antalya’ya dönecekler.
HERKES GÖRMELİ
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Çanakkale gezisi öncesi şunları söyledi. “İnsan üstü fedakarlıklarla, millet ve bayrak sevgisinin örnekleriyle dolu bu zaferin kahramanları bizlere bıraktıkları manevi miraslarla gönlümüzde daima yaşayacaklardır. Milli şairimizin dediği gibi tarihe sığmayan bu kahramanlar milletimizin gönlünde daima var
olacaktır. Bizler her yıl 18 Mart’ta yüreğimiz titreyerek o destanın ruhunu yeniden anlamaya çalışıyor ve Çanakkale Zaferi’nin kahramanlarını sevgi ve şükranla anıyoruz. Bu nedenle her yıl Çanakkale’ye gezi düzenliyoruz”dedi.
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
Çanakkale’yi kurtaran bu muhteşem insanların kabirlerini herkesin görmesi gerektiğini söyleyen Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, “Televizyonlardan görmek değil, önemli olan o topraklarda savaşan bu kahramanları yerinde kabirlerini görmek onlara bol bol dua etmek lazım” dedi. Başkan Bayraktar, “Düşmanı ülkemize sokmayan ve Çanakkale’yi geçilmez yapan o kahramanlar bağımsızlığın ve vatan topraklarının çiğnenemeyeceğini destansı bir mücadele ile göstermişlerdir” dedi. HABER EKSPER / Hamit AYDIN - Kepez

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder