10 Mart 2013 Pazar

AK PARTİ’DE ÇENTİLMENLİK ÖRNEĞİ

AK Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı’nda Ali Kıvrak’ın görevi bırakmasının ardından ilçe başkanı ataması ile ilgili Antalya İl Teşkilatı ve Genel Merkez tarafından çalışmalar sürdürülüyor. Başkanvekili Ali Şekerci başkanlığında görevi sürdüren ilçe yönetim kurulu örnek bir davranış sergileyerek istifalarını sundular. Teşkilatlanmadan sorumlu il başkan yardımcısı Ali Çetin ile toplantı yapan Muratpaşa İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Merkez tarafından atanacak ilçe başkanının rahat çalışması ve kendi yönetimini oluşturabilmesi amacıyla istifalarını verdiklerini söylediler.
 
Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Çetin, istifaların tüzüğe uygun olduğunu belirterek, “İlçe yönetimindeki arkadaşlarımızla yaptığımız istişarelerin sonucunda, Genel Merkezimiz tarafından atanacak ilçe başkanının kendi ekibini oluşturabilmesi ve rahat çalışabilmesi için böyle bir karara varıldı. Atanan ilçe başkanımız gerek mevcut yönetimden, gerekse dışarıdan başka arkadaşlardan oluşan bir yönetim oluşturarak çalışmalarını sürdürecek. Muratpaşa teşkilatımız, yeni bir kan değişikliği ile teşkilat çalışmalarını sürdürüp, önümüzdeki seçimlere en iyi şekilde hazırlanacak ve kongreye kadar devam edecek” diye konuştu.
 
Teşkilat Başkanı Çetin, Zafer Yaman’dan boşalan Kemer İlçe Başkanlığı için de aynı çalışmanın yapılacağını bildirdi...HABER EKSPER / Mehmet BULUT -Murapaşa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder